A Humble Games felsorakoztatta várható játékait

  • Írta: gorien
  • 2022. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Humble Games kiadóként számos független fejlesztésű játék kezét fogja, ezekből vonultatott fel néhányat. Az új bejelentések között találunk sci-fi metroidvaniát, nyugis farmgondozósdit és Monaco-folytatást is.

Chinatown Detective Agency (PC, Switch, Xbox One)

A minap az ID@Xbox műsorában már találkozhattunk a Chinatown Detective Agencyvel, amit a Humble Games bejelentése gyorsan követett: megvan a megjelenési dátum, ami április 7-re esik. A General Interactive játékában a neonfényes Szingapúrba utazunk, hogy egy borotvaélen táncoló nyomozóiroda alkalmazottjává legyünk. Már az első nap benne lesz a Game Passben is.

Coral Island (PC)

A klasszikus farmszimulátorok ihlették a Coral Islandet, amelyben egy békés szigetre költözünk, hogy ott a kertészkedésnek élhessünk. A szigeten töltött időnk alatt azonban a városba is visszacsempészhetjük az életet, illetve a korallzátonyt is megmenthetjük. Megjelenési dátumot még nem kapott.

Ghost Song (PC)

Emlékek nélkül ébredünk a Lorian V elhagyatott holdján, amely tele van titkokkal, szendergő helyiekkel és erőteljes ellenfelekkel. Ebben a kihívásokkal teli metroidvaniában rejtélyes barlangokat és tragikus sorsokat fedezhetünk fel – többek közt a sajátunkat is. A Ghost Song még idén megjelenik.

Infinite Guitars (PC)

Miután az egész világ elpusztult a mechák háborújában, egy együttesre vár a feladat, hogy a zene hatalmával felvegye a harcot az ismét ébredező robotokkal. Az Infinite Guitarsban a szerepjátékos elemek mellett a ritmusérzéknek is fontos szerepe lesz. Megjelenési dátumot nem kapott.

Monaco II (PC)

A Humble Games megszerezte a Monaco-franchise kiadásának jogait, és a Pocketwatch Games rögtön rá is állt a kooperatív heist-játék folytatására. Andy Schatz, az eredeti játék alkotója kreatív igazgatóként felügyeli a második rész munkálatait, ám azt még nem tudjuk, hogy mikor fog megjelenni.

Moonscars (PC)

Grey Irma, az agyagból készült harcos a Szobrászt keresi egy sötét világban. Számára a halál nem akadály: ha el is esik a harcban, újra formát ölt, sőt alakíthat is magán, hogy nagyobb eséllyel vegye a kihívásokat. A megjelenése a nyár végén várható.

Signalis (PC, Xbox One)

A borzongásra kihegyezett Signalis azért szerepel a Humble Games összefoglalójában, mert az eddig bejelentett PC-s változat mellett Xbox One-ra is várhatjuk, amikor ősszel megérkezik. Elster, a technikusreplika bőrébe bújva vethetjük bele magunkat ebbe a megfontoltságot igénylő kozmikus horrorba.

Stray Gods: The Rolaplaying Musical (PC)

Nevet váltott a Chorus: An Adventure Musical, mostantól Stray Gods címen követhetjük nyomon a Summerfall Studios musicaljátékát, amelyet a Humble Games vett kiadói szárnyai alá. A Stray Godsban Grace fölött vesszük át az irányítást, akinek szörnyek és istenek között kell rájönnie, mi történt a múzsával, akitől ő is kapta az erejét. Megjelenési dátuma még nem ismert.

The Iron Oath (PC)

A Curious Panda Games körökre osztott szerepjátéka korai hozzáférésbe tart: a Steamen április 19-én válik játszhatóvá. A The Iron Oathban zsoldosvezérként kell igazgatnunk csapatunkat Caelum kíméletlen földjén: ha jól játsszuk ki a lapjainkat, ebben az örökké forrongó, változó világban hosszú éveken át talpon maradhatunk.

1.
1.
markoci555
Moonscars animációi bejöttek, amíg nem láttam az ellenséget az égbe repülni, miközben a textúráik úgy maradtak, mintha a talajon lennének...
Signalis tűnik még jónak, volt már pár ilyesmi indie cím, amikkel korábban játszottam és meglepően jók szoktak lenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...