Midnight Fight Express PC, PS4, SW, XBOXONE

Bunyózd át magad a városon!

Midnight Fight Express teszt

Kicsit megkésve ugyan, de hozzánk is befutott a Midnight Fight Express járata, amiben egy amnéziás hőst irányítva, egyetlen éjszaka alatt kell keresztülverekednünk magunkat az alvilágon oda és vissza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan zárjuk az augusztust, és vele együtt a nyarat is, azonban a következő napok még tartogatnak néhány megjelenést - köztük egy igazi tripla A-kategóriás címet is.

Ezeket a címeket hozza a Game Pass augusztus második felére

Izgalmas összeállítással készült a Microsoft augusztus második felére. A PC-n, Xbox-konzolon vagy a felhőben játszó Game Pass-előfizetők nyolc újabb játéknak örülhetnek.

SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

GC 2021: Ez volt még a Gamescom nyitóműsorában

Geoff Keighley nem spórolt a Gamescom tegnap esti nyitóceremóniáján, dögivel kaptuk a játékelőzeteseket. A legnagyobb bejelentéseket már összeszedtük, most végigvesszük, mik sikkadhattak el a híráradatban.

GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában

Az idei Gamescom ugyan csak holnap indul, de a Microsoft már ma este összeült, hogy bemelegítse a játékostársadalmat. A nagyobb bejelentésekkel külön foglalkoztunk, itt összegyűjtjük a kisebbeket.