SGF 2022: Futottak még a Summer Game Fest műsorán

  • Írta: szlav
  • 2022. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Summer Game Fest eddigi legnagyobb bejelentéseit már elhoztuk nektek, de bőven akadtak még látnivalók. A teljesség kedvéért listába szedtük a show azon játékait, amelyekről eddig még nem esett szó.

Geoff Keighley ezúttal is bebizonyította, hogy ő a játékipar legszorgosabb showmane. Habár az úriember próbálta mérsékelni a nézők elvárásait, a Summer Game Fest így sem szégyenkezhetett. Rengeteg izgalmas bejelentést és friss trailert láttunk, és habár egész este körmöltünk, a listával még nem végeztünk.

Honkai: Star Rail

Több sci-fi játékkal is készül a Genshin Impact révén ismert miHoYo. A Honkai: Star Rail a széria negyedik részeként PC-re és mobilplatformokra is ellátogat, és habár a megjelenés dátuma egyelőre ismeretlen, az új előzetessel már hangolódhatunk a csillagközi kalandra.


Humankind

Konzolokra is eltalál a Humankind, ráadásul érkezik egy új DLC-csomag is. Az Amplitude Studios Civ-klónja november 4-én Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is ellátogat, ekkor pedig várhatóan már éles lesz a játék második fizetős DLC-je is. A Cultures of Latin America négy új civilizációval bővíti a játék repertoárját.


Metal: Hellsinger

A metálra zúzós ritmus-FPS is megmutatta magát a Summer Game Fest adásán, és habár a trailer elég ütősre sikeredett, nem kell ennyivel beérnünk. A Metal: Hellsinger ugyanis PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megkapta a saját demóját, amit már most tölthettek. A teljes megjelenésig szeptember 15-ig kell várnunk.


Midnight Fight Express

Örömteli látni, hogy a Summer Game Fest színpadára is feljutott egy olyan játék, amely egyetlen fejlesztő hatalmas szerelemprojektje. A Midnight Fight Express úgy pörög, mint a legjobb akciófilmek, augusztus 23-án pedig mi is kipróbálhatjuk azt PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A játék még az Xbox Game Pass könyvtárához is csatlakozik.


Nightingale

Decemberben Geoff Keighley leplezte le, most pedig ismét ő mutatta be a Nightingale-t. Az Inflexion Games különös, osztott világú túlélőjátéka továbbra is remekül fest - csak nézzetek rá a legújabb gameplay előzetesre!


One Piece: Odyssey

Monkey D. Luffy és a szalmakalapos kalózok egy vadiúj JRPG-vel ünneplik a One Piece huszadik évfordulóját. A nyílt világú játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, illetve Xbox Series X/S-re is megjelenik még az év vége előtt.


Soul Hackers 2

Az Atlus az év elején mutatta be a Soul Hackers második részét, és mivel nincs túl messze a premier, nem meglepő, hogy ismét megmutatta magát a világmegmentő JRPG. A Soul Hackers 2 augusztus 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.


The Quarry

Holnap jelenik meg a The Quarry, a Supermassive Games következő narratív tinihorrorja. A komoly sztárgárdát felvonultató játék ennek megfelelően meg is kapta a lauch trailerét, íme:


Warframe

Bemutatkozott a Warframe következő nagy frissítése, a The Duviri Paradox. Habár az expanzió részletesebb leleplezésére és a gameplay bemutatójára a júliusi TennoConon kerül sor, a Digital Extremes már most megelőlegezett egy teasert.


Zenless Zone Zero

Az összesítésünket a HoYoverse egyik újdonságával nyitottuk, így hát azzal is zárjuk a listát. A Summer Game Fest színpadán egy újabb előzetessel köszönt be a Zenless Zone Zero, melyet néhány hete leplezett le a Genshin Impact fejlesztőcsapata. Már megtaláltátok a trailerben a kedvenc waifutokat?

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...