Park Beyond PC, PS5, XSX

Vidámparképítő menedzsmentjáték a Bandai Namcótól!

GC 2023: Future Games Show összefoglaló vol. 2

Íme, a második etap! Futószalagon érkeztek az izgalmasabbnál izgalmasabb címek a Future Games Show műsorán. Ha átnéztétek az első összefoglalónkat, akkor íme, a folytatás!

Park Beyond teszt

A Park Beyond nem ismer lehetetlent. A közelmúlt legőrültebb vidámparkos menedzsmentjátéka minden hozzá fűzött reményt beváltott... csak jó lenne, ha nagyszerűség súlya alatt nem dőlne össze a hullámvasút.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A játékbemutatók hevében kicsit megcsúsztunk vele, de ezen a héten is rengeteg érdekesség várja a játékosokat és a filmnézőket. Lássuk a heti játékmegjelenéseket, filmpremiereket és a frissen érkező sorozatokat!

Felhőtlen szórakozás a Park Beyond legújabb gameplay előzetesében!

A Park Beyond egy nagyszerű lehetőség, hogy megépítsd álmaid vidámparkját: ebből az előzetesből az is kiderül, hogyan!

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Valentin napi traileren a Park Beyond

A idén megjelenő vidámpark-menedzselős játék egy rövid trailerben ünnepli meg a szerelmesek ünnepét. A megjelenésről viszont nincs még hír.

Park Beyond próbakör

A Park Beyond a legvadabb elképzelések és fantáziák otthona, egy olyan vidámpark, ahol a lehetetlen is életre kel. Ez az ígéret legalábbis, és egy próbakör erejéig beleleshettünk a játékba, hogy vajon teljesíti-e ezt.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

GC 2021: Az Elden Ring lett a legjobb játék

Az idei Gamescomon is díjazták a közeljövőben érkező játékokat, a Bandai Namco pedig valósággal letarolta a mezőnyt - amit persze javarészt az Elden Ringnek köszönhetnek a japánok.

GC 2021: Park Beyond - építsünk vidámparkot!

A Bandai Namco és a Limbic Entertainment összefogott, hogy egy új vidámparképítő menedzsmentjátékkal örvendeztessék meg a zsáner szerelmeseit. Az első előzetes alapján hosszú pórázra ereszthetjük majd a kreativitásunkat.