Crackdown

Új játék a GTA-ból kivált kisebb csapattól! A srácok minden olyan tervüket megvalósították a Crackdown-ban, melyet a kiadó tiltott a GTA készítésekor. Kemény anyag!

Crackdown

A civilizáció előbb vagy utóbb anarchiába fullad, ez egy olyan folyamat, amit nem lehet elkerülni, a történelem újra és újra megismétli önmagát. Ez történt szeretett fővárosunkkal is Pacific Cityivel, ahol a bűnözés olyan méreteket öltött, amivel a rend őrzői nem vehetik fel a versenyt. A nehéz idők nehéz döntéseket szülnek.

Crackdown Xbox 360 - demóteszt

A 21. század végén furcsa vírusszerű jelenség vette áldozatait az utcákon. Egyre több erőszak, egyre durvább bűnözés jelent meg világszerte, senki sem tudta hogy miért. Tudósok ezrei dolgoztak a kérdésen és végül Dr. Rockstar rájött a megoldásra.

Crackdown

Nézzünk szét egy kicsit a Crackdown városában. Látjátok azt a magas templomtornyot? A babakocsit toló anyuka, a játszótéren szaladgáló gyerekek, a munkába igyekvő emberek megvannak ugye? Látjátok azt a nagy bevásárlóközpontot? A tacskót sétáltató nagyit? Nos igen, ilyen egy élő és lélegző város.