Mass Effect

2138-ra a világunk már-már teljes békében él. Megtaláltuk helyünket a világűrben, elhelyezkedtünk a különböző népek közt. Nem is lehetne idillibb a hangulat, ám sajnos szépreményű jövőnket sötét árnyék tartja rettegésben...
1621166400

Problémásan rajtolt PC-n a Mass Effect-kollekció

Meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült a Mass Effect: Legendary Edition a Steamen, amit főleg a technikai állapota idézett elő. Sokan panaszkodnak a grafikai beállítások és az FOV-csúszka hiányára, de valakinek el sem indul a játék.
1620626400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is jó okunk lesz arra, hogy a képernyőre tapadva hódoljunk a kedvenc hobbinknak. A lista élén a kicsinosított és felturbózott Mass Effect-kollekció áll majd, de a héten a sarkvidékre és a sherwoodi erdőbe is ellátogatunk.
1620576000

Mass Effect-kollekció - visszatér a régi Mako is

A BioWare nemrég nyilatkozta a PC Gamernek, hogy habár rengeteget javítottak az első rész járművének, a Makónak a kezelésén, ha mégis szeretnénk magunkkal kitolni, akkor semmi akadálya, hogy visszakapcsoljuk az eredeti irányítást.
1620288000

Mass Effect-kollekció - kiderült pár technikai részlet

Nyakunkon van a Mass Effect: Legendary Edition, ezért időszerű volt, hogy a készítők megosszanak pár részletet azzal kapcsolatban, hogy az egyes platformokon mekkora felbontásban, illetve milyen framerate-tel fog futni a kollekció.
1620046800

Egy nagyobb patch kíséri a Mass Effect-kollekciót

Noha az Electronic Arts hivatalosan még nem erősítette meg, a PlayStation Store adatbázisán keresztül már kiderítették, hogy a Mass Effect: Legendary Edition sem ússza meg első napi javítás nélkül.
1618578000

Fotómóddal jön a Mass Effect: Legendary Edition

Alig egy hónap múlva mindnyájan újra átélhetjük a Mass Effect-trilógia űreposzát, a felújított változatokban ráadásul még pár mutatós képet is lőhetünk majd, hála az egyik kedvenc funkciónknak, a fotómódnak.
1618341780

Ennyit szépült a Mass Effect-trilógia

Bő egy hónap, és boltokba kerül a Mass Effect: Legendary Edition. A játékmenetet ért változtatásokról már volt szó korábban, a legfrissebb előzetes a látvány feljavításának állít emléket.
1618232400

Bearanyozódott a Mass Effect: Legendary Edition

Aranylemezre került a Mass Effect: Legendary Edition, vagyis elkészült a játék, így elméletileg már semmi sem állhat az útjába annak, hogy május közepén ismét magunkra öltsük az N7-es páncélt, és megállítsuk a Reaper-inváziót.
1617782400

A Mass Effect: Legendary Edition újdonságairól

Nem kell már sokat várnunk a Mass Effect: Legendary Edition megjelenésére, de még most is érkeznek friss infómorzsák a felújított trilógiáról. Most például megtudhattunk ezt-azt az első részt érő változtatásokról.
1614330000

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?