The Expanse: A Telltale Series PC, PS5, XSX

A megszokott Telltale-recept, ezúttal a The Expanse alapján.

The Expanse: A Telltale Series teszt

A modern science fiction egyik legnagyszerűbb univerzuma, a The Expanse ad vásznat a Telltale Games nagy visszatérésének. Egy ilyen nagyszerű párosítást képtelenség lenne elrontani, ugye?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár most sem a mennyiségi licit a jellemző a hétre, most jelenik meg az utóbbi idők egy legjobban várt játéka, és két sorozatot is kapunk, mindkettőt komoly várakozás övezi.

SGF 2023: Hét művészi játékot mutatott a Tribeca Games Spotlight

A játékfejlesztés művészet, az pedig világos, hogy a Tribeca műsorán bemutatott címeket hatalmas odafigyeléssel és végtelen szeretettel készítették. Lássuk a felhozatalt!

Júliusban érkezik a The Expanse: A Telltale Series

Azt már eddig is tudtuk, hogy nyáron érkezik a Térség-sorozatból készült Telltale-kaland, de most már napra pontos dátummal szolgálhatunk. Az első epizód július végén startol el.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Több mint 50 játékkal érkezik a tavaszi Future Games Show

A Gamesradar+ idei első nagy bemutatója még ebben a hónapban megérkezik. A Final Fantasy VII Remake-ből ismerős Cloud és Aerith konferálják majd fel a show több mint 50 játékát.

Ismét mozgásban a The Expanse: A Telltale Series

Habár a tévésorozat már véget ért, jövő nyáron ismét visszatér a The Expanse, mégpedig a Telltale Games és a Deck Nine feldolgozásában.

GC 2022: Megmutatta magát a The Expanse: A Telltale Series

Habár a tévésorozat már véget ért, jövő nyáron ismét visszatér a The Expanse, mégpedig a Telltale Games és a Deck Nine feldolgozásában. A főszerepben a legendás Belter-kapitány, Camina Drummer szerepel majd.

TGA 2021: The Expanse-játékon dolgozik a Telltale

Lehet, hogy a The Expanse lassan a végére ér az Amazon Prime-on, de a Telltale-nek és a Deck Nine-nak hála visszatérhetünk a sci-fi sorozat világába. Az előzményjátékban Camina Drummert irányítjuk.