Disney Speedstorm Mobil, SW

Disney- és Pixarhősök az Asphalt-csapat új versenyjátékában
1712770200

Csak valódi pénzért vehetjük meg a Disney Speedstorm következő szezonbérletét

A játék következő szezonjának frissítésével közölték a fejlesztők, hogy a prémium season passt már nem vásárolhatjuk meg a játékon belüli prémium valutával, kizárólag valódi pénzért férhetünk hozzá.
1688299235

Szeptemberben érkezik a Disney Speedstorm végleges változata

A Gameloft Disney-karakterekkel megspékelt free-to-play kartjátéka idén ősszel elhagyja a korai hozzáférésű fázist, és ezzel egyidőben egy csomó friss tartalmat kap. Mi is szerettük a próbaváltozatot.
1682614231

Disney Speedstorm próbakör

Ki ne akarna Donald Kacsaként volán mögé ülni, hogy versenyezhessen Mulan ellen? Viszont hiába hangzik jól a Gameloft új gokartos játékának koncepciója, sajnos nem hozták ki a maximumot a zseniális ötletből.
1681711200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten végre érkezik a Dead Island 2, de ha valakinek nem zsánere a belső nézetes zombi hentelés, az is talál magának játékot az e heti felhozatalban.
1678987999

Áprilisban rajthoz áll a Disney Speedstorm

Mickey egértől Herkulesen át, egészen a Szörny Rt. rémségeiig, volán mögé ül a Disney összes mesehőse. A Disney Speedstorm korai változata áprilisban rajtol, de addig is, nézzünk rá az új előzetesre!
1674486000

Disney Speedstorm - száguldás a kínai nagy falon

A kínai holdújévvel egybecsengően egy rövid, te látványos előzetest kapott a Disney új kartjátéka. Lássuk, hogyan tépi fel Mulan és Li Shang a kínai nagy falat!
1669997096

CGI-előzetessel száguld a megjelenés felé a Disney Speedstorm

Az új előzetes bedobja az összes nagyágyút, legyen szó akár Jack Sparrow-ról, James P. Sullivanről vagy magáról Mickey-ről. Napra pontos megjelenési dátumot viszont sajnos még mindig nem kaptunk a játékhoz.
1662792000

Lássuk, milyen bejelentéseket hozott a Disney & Marvel Games Showcase!

Tegnap este a D23 expó apropóján megtartották az első Disney & Marvel Games Showcase-t, amelyen a Disney és a kötelékébe tartozó cégek mutatták be a videojátékaikat. Összefoglalónk következik.
1654955709

SGF 2022: RGB PC-kkel, kecskékkel és szellemekkel erősít az Epic

Az új Gyűrűk Ura-játék mellett bőven akadt még érdekesség az Epic tarsolyában, úgyhogy összeszedtük nektek az Epic Games Summer Showcase legfontosabb bejelentéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.