Bajban a Two Worlds fejlesztője

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 8.
  • Biznisz
Link másolása
A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

A GamePressure magazin jelentette a minap, hogy bezárt az Earth 2140-játékokat, a Two Worlds-sorozatot és a Raven's Cryt is jegyző Reality Pump. A hírek szerint az 1995-ben alapított lengyel fejlesztőcsapat legtöbb munkatársa a nem túl jó Basement Crawl mögött álló Bloober Teamhez igazolt.

Habár a Reality Pump tulajdonosa, a TopWare Interactive cáfolta a bezárás hírét, azt a hivatalos közlemény alapján sem állíthatnánk, hogy minden rendben van a csapatnál: a kiadó szerint a Reality Pumpot több részlegre osztották fel, és ezek közül kért az egyik csődvédelmet, és ez alapján terjedt el, hogy a cég lehúzta a rolót. A TopWare szerint inkább átszervezésről van szó.

A Reality Pump egyébként már erősen küszködött az elmúlt években: a 2010-es Two Worlds II óta nem volt nagyobb címe, és az idén megjelent Raven's Cry is rengeteget csúszott. Ezek után kíváncsiak vagyunk, milyen jövő vár a srácokra, és hogy elkészül-e a 2012-ben bemutatkozott Sacrilegium.

4.
4.
crytek
Franko.Kivásárolni anjogokat mint a THQnál és jöhetne bundleba a cuccaik :)
3.
3.
Extol
Ez egy kis csapat, nyilván nem tudnak olyat összehozni mint a százas létszámú projekteken dolgozók, sajnos a munkáik nem lesznek felejthetetlenek
2.
2.
Dercsi
Az első rész nem volt rossz, de a 2. az egy kicsit üres és tartalmatlan volt az elsőhöz képest. Sajnálom őket... :(
1.
1.
LtK
Hibai ellenere nekem kedvenceim koze tartozik a ket resz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...