Act of War: High Treason

Az Act of War: Direct Action első kiegészítőlemeze, mely sajnos nem standalone, így a játék futtatásához szükség van az eredeti Act of War CD-re is.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

A THQ Nordicnál vannak az Alone in the Dark jogai

Miután az Atari az utóbbi időben semmit nem kezdett a lovecrafi horrorjáték jogaival, a THQ Nordic lecsapott az IP-re. Az Alone in the Dark mellett az Act of War jogait is megszerezte a kiadó - talán folytatásokat is kapunk a jövőben.

Új stratégián dolgoznak az Act of War alkotói

Új valós idejű stratégián dolgozik az Act of War: Direct Action és High Treason című alkotásokról elhíresült francia illetőségű Eugen Systems.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent jelentkezünk megszokott heti előrejelzésünkkel, melyből megtudhatjátok ezúttal többek között, hogy a héten érkezik a negyedik Hitman-epizód.

Act of War: High Treason demó

Az Act of War első kiegészítőmelezének, a High Treason-nek is megérkezett ma a kipróbálható demója. A progiban van egy és többjátékos mód is.

High Treason - demó hamarosan

Az Atari mai jelentéséből megtudtuk, hogy csütörtökön már elérhető is lesz az Act of War első kiegészítőjének, a High Treason-nek a kipróbálható demója.

Act of War expanzió bétateszt és alcím!

A mai nap folyamán megjelenet egy érdekes információ, miszerint lehetőség van jelentkezni az Act of War című játék kiegészítőjének bétatesztjére.