Arthur and the Minimoys

Izgalmas akciójáték a Luc Besson rendezésében készült, azonos című animációs film alapján.

Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.

Arthur and the Minimoys

Utálom a filmes licensz alapján készített játékokat. Na, nem azért, mintha nem lenne jó „személyesen” is újra átélni a mozi eseményeit, hanem azért, mert ezek 99%-a kényszerből összecsapott „reklámanyag”. A közelmúltban ott volt az Open Season, az Ice Age 2, a Superman és már a fene se tudja megjegyezni még mi minden játék, ami pocsék kivitelezése miatt teljesen szétrombolta az igényes, több 10 millió dolláros film élményét.

A héten megjelenő játékok

Bár ezen hetünk sem lesz túl mozgalmas, az X360-ra megjelenő Lost Planet egy- és többjátékos módjával jó ideig elszórakozunk majd!

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

GC 2006: Megérkeztek az első line-upok

Négy kiadó - 1C Company, Atari, Buka Entertainment, Cenega - küldte el listáját nekünk, melyen az idei Games Convention-ön kiállított játékaik szerepelnek.

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

Esti képparádé 240 screenshottal!

Rengeteg képpel frissült ma is galériánk: érkeztek új Test Drive, Pro Evolution Soccer, Pirates of the Carribean és Jade Empire screenshotok is többek között!

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

E3 2006: Újabb játéklista érkezett

Ezúttal az Atari, a DTP, az 1C Company és az SNK Playmore küldte el az E3-ra kivitt játékainak listáját. A felsorolásban sok új név található, érdemes meglesni!