Diablo II

Minden téren remek folytatása az elődnek több mint fél óra lélegzetelállító renderelt videóval, még több képességgel, karakterrel és finomságokkal.
1502800328

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.
1490373000

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.
1476694855

Tényleg Diablo 4-bejelentést kapunk?

November 4-én veszi kezdetét az idei BlizzCon, és az elmúlt időszakban számos pletyka látott napvilágot egy esetleges Diablo 4-ről. Még két veterán fejlesztő is ellátogatott a Blizzard kaliforniai bázisára - talán nem véletlenül.
1474527600

A Blizzard dobja a Battle.net elnevezést

Nem kell megijedni, nem az egész szolgáltatástól szabadul meg a Blizzard. Csak a nevet engedi el a stúdió, az ugyanis állítólag sokszor összezavarta a játékosokat. Ezentúl simán Blizzard Technek fogják hívni.
1467475221

Valami készül a Diablo háza táján

A Blizzard legfrissebb állásajánlatait átfutva nagyon úgy tűnik, hogy egy bejelentésre váró Diablo-projekt készül. A fejlesztők rendezőt keresnek az alkotáshoz - lehet, hogy a negyedik részről van szó?
1457694000

Javítást kapott a Diablo II

Több mint négy év után érkezett javítás a Diablo II-höz - a közel 16 éves játék támogatása példaértékű. Az új patch egyébként a modern operációs rendszerekre készíti fel a címet.
1455015300

25 éves a Blizzard - melyik a kedvenc játékod tőle?

Tegnap ünnepelte a huszonötödik születésnapját a Blizzard Entertainment, a jeles alkalom apropóján pedig egy visszaemlékezős videót is kiadott a fejlesztőcsapat, amely számos sikerjátékkal büszkélkedhet.
1446728403

Jöhet a StarCraft, Warcraft 3 és Diablo 2 remake?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard is felül a remake-vonatra. A stúdió legújabb álláshirdetése szerint ugyanis olyan fejlesztőt keresnek, akinek a StarCraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 egykori dicsfényét kellene visszaállítania.
1350145359

Game Boyra is megcsinálták volna a Diablót

Egy szabadúszó újságíró ír könyvet a Blizzard North pályafutásáról, és mint olyan, az alkotás nem lesz szűkében az érdekes háttérsztoriknak sem. Az egyikből például kiderül: a Blizzard Game Boy Colorra is meg akarta csinálni a Diablót, ám a magas fejlesztési költségek miatt erről végül letett.
1330585200

600 alkalmazottól válik meg a Blizzard

Meglepetésszerű leépítést hajtott végre a Blizzard. A cég vezérigazgatója a mai napon bejelentette, hogy körülbelül 600 alkalmazottól válnak meg, az elküldött munkatársak nagy része azonban nem a játékfejlesztő csapatokban dolgozott - hiszen a cég több projektet futtat, mint korábban bármikor.