The Sims 3

A Maxis és az Electronic Arts legjövedelmezőbb közös projectjének, a The Sims-nek a harmadik része.

The Sims 3

Még a kezdetek kezdetén a jól tanuló kislányok, akik ráadásul még a főzeléket is megették, babaházat kaptak szüleiktől, ahol aztán a fröccsöntött Barbie és Ken intrikákkal teli életét egyengették. Csili-vili ruhákba öltöztették, eljártak más babákhoz szomszédolni, lett csecsemőjük, lovacskájuk. Forrt az élet a gyerekszoba sarkában, de a digitális korszak beköszöntével egy merően másfajta interaktív szórakozás került terítékre, ahol szintén barátságos és cseppet sem unalmas életet élő emberkék mindennapjai felett vehettük át az irányítást.

The Sims 3 Első látásra

A The Sims hosszú ideje példátlan népszerűségnek örvend, kortól és nemtől függetlenül széles körét mozgatja meg a játékosoknak. A stílus sikere és a hűséges közösség egészen a lenyűgöző 98 millió eladott példányig, illetve 22 nyelvre történő fordításig juttatta el a sorozatot. Az elsöprő eredményeket mi más is bizonyítaná jobban, mint a tény, hogy a The Sims 2 már 2004 óta tartja magát, és hála kiegészítőknek, még ma is nagyon népszerű...

The Sims 3

Egyetem, Éjszakák, Mesés Díszletek Cuccok, Vár az Üzlet, Házi Kedvencek, Bulis Cuccok, Évszakok, Divatos H&M Cuccok, Csili-Vili Cuccok, Jó Utat, Trendi Tini Cuccok, Hajótöröttek, Szabadidő, Christmas Party Pack, Festive Holiday Stuff, Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok. Az imént a The Sims 2 kiegészítőit soroltam nektek, és akkor még nem esett szó az első évadról, csakúgy, mint a konzolos játékokról, a Krónikák és a Carnival sorozatról sem. Ezek után azt hinné az ember, hogy bejelentik a 874. kiegészítőt, de nem, az EA most valami újjal rukkolt elő. Hölgyeim és uraim, jön a The Sims 3!