Tony Hawks Downhill Jam

Újabb gördeszkás őrület, mely Tony Hawk nevét viseli, és melyben ezúttal a fiatalabb korosztály van a középpontban.
Típus: Gördeszka, Sport

GC 2006: Délutáni screenshot-dózis

Ezúttal több mint 160 új képet gyűjtöttünk össze a Games Convention legjobb játékaiból. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere!

GC 2006: Tíz trailer Lipcséből

A mai felhozatal: EQII: Echoes of Faydwer, NHL 07, Madden 07, Half-Life 2: Episode 2, Kane & Lynch, Portal, Tony Hawks Downhill Jam, Team Fortress 2 és Spore.

Iron Maiden az új Tony Hawk-részben

Apró érdekességként számolhatunk be Nektek arról, hogy az Iron Maiden is közreműködik az új Tony Hawk-játék soundtrackjének összeállításában. Királyság!

Tizennégy videó tölthető le lokálból

Az elmúlt napok tizennégy legjobb videóját töltöttük fel szerverünkre, hogy utána azok számotokra is könnyen elérhetővé váljanak - tessék őket megnézni!

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Nintendo konferencia - képekkel!

Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!

E3 2006: Friss képek a galériában

Vihar előtti csend. Így jellemezhetnénk a ma esti felhozatalt, melyből a legfinomabbak az Army of Two, a Bioshock, a Brothers in Arms, a God of War 2 és az UT2007.

E3 2006: További két lineup a horizonton

Ma estére további két kiadó küldte el az E3-on bemutatni kívánt játékok névsorát. A következő felsorolásban a Buena Vista Games és az Activision művei láthatók.

Tony Hawk nextgen techdemó

Egy igen látványos és kellemes videót van szerencsém prezentálni nektek, mely az új Tony Hawk játék nextgen változatának tesztelésén lett rögzítve.

Tony Hawk Nintendo Revolution-re

A japán Nintendo Power magazin júniusi számából tudtuk meg, hogy a Tony Hawk's Downhill Jam a PC mellett Nintendo Revolution konzolra is készül.