Rainbow Six: Vegas

A Rainbow Six-széria legújabb része a következő generációs Xbox 360 konzolra. Sajnos még a PC-s és current-gen konzolok verzióit nem erésítették meg, de tárt karokkal fogadnánk azt is!

Rainbow Six: Vegas Játékteszt Sony PSP konzolon!

Mikor először megláttam a hírekben, hogy lesz PSP-re Rainbow 6 Vegas, kissé megdöbbentem, nem tudtam mire vélni eme lépését az Ubisoftnak. Aztán a kezem közé került egy S.O.C.O.M. 2 demó és rájöttem, hogy azért nincsen teljesen elveszve kedvenc kis kézikonzolunk az ilyen típusú játékoknál sem. A kérdés már csak az, hogy vajon az Ubisoft is képes-e ilyen remek stuffot heggeszteni mint a S.O.C.O.M. vagy sem. Stay tuned rögtön kiderül!

Rainbow Six: Vegas PC-s játékteszt

Tom Clancy, UbiSoft Montreal, Rainbow Six, Unreal Engine 3. Ez a párosítás álmaink netovábbja, egy olyan tökéletes négyes, melyre évekig fogunk emlékezni. A Rainbow Six: Vegas jött, látott és győzött – vitának nincs helye!

Rainbow Six: Vegas

Nem kis meglepetést okozott márciusban, az új Rainbow Six premierjén, hogy a sorozat folytatása Las Vegas-ban fog játszódni. Tom Clancy elit katonái eddig megjárták már fél Ázsiát és az egész Közel-Keletet, most viszont hazai terepen, Amerikában kell helyt állniuk a gonosz terroristákkal szemben.