Stuntman: Ignition

Playstation 3-ra, PS2-re és Xbox 360-ra készült autós kaszkadőrjáték, melyben mindenféle akciófilm forgatásain kell helyt állnunk - persze a volán mögött.

Később érkezik a PS3-as Stuntman: Ignition

A THQ közzétette 2007. második félévére szóló megjelenési listáját, melyről kiderül, hogy a Stuntman: Ignition boltokba kerülése két hónapot várat magára.

Stuntman: Ignition - három új trailer érkezett

Három új videó érkezett a Stuntman folytatásáról, a PS2-re, PS3-ra és X360-ra megjelenő Ignition-ről: az előzetesek mindegyike ingame jeleneteket mutat be!

Stuntman 2 - Kaszkadőrök akcióban

A kaszkadőrök vadabbak mint valaha! Ez a most megjelent nyolc friss Stuntman: Ignition képből és az új ingame videómontázsból derült ki.

Az első információk a Stuntman második részéről

Megérkeztek az első információk a Stuntman második részéről, mely az Ignition alcímet fogja viselni, s még idén nyáron megjelenik PS2-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Kiegészül a Titan Quest, folytatódik a Juiced

Az Electronic Artshoz hasonlóan a THQ is közszemle tárgyává tette negyedéves üzleti beszámolóját - ahogy az előbbi, úgy az utóbbi kiadó is okozott meglepetéseket.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

2008-ban érkezik a Stuntman 2

Szomorú hír a rajongóknak, hogy a Reflections eltolta a Stuntman második részének 2007-es megjelenését valamikor 2008-ra.

Folytatódik a Stuntman

A Driver sorozatról elhíresült Reflections már keményen dolgozik az autós kaszkadőrös akciójátékuk, a Stuntman második részén.