Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark

A nagy sikerű Neverwinter Nights nevezetű hőseposz második kiegészítője.

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Hatalmas D&D-szerepjáték leárazás a GOG-on

Ha szereted a szerepjátékokat, és esetleg kimaradtál a PC-s RPG-k legnagyobbjaiból, itt az alkalom, hogy olcsón bepótold hiányosságaidat. Ha pedig annak idején rajongó voltál, akkor most teljessé teheted a gyűjteményed a GOG új akciójában, az igazi klasszikusokkal.

Mai hack: betörtek a Bioware-hez is

Lassan önálló rovattá fejlődik oldalunkon az újabbnál újabb hackertámadások ismertetése, így nem lepődtünk meg azon, hogy ismét egy behatolás ütötte fel a fejét. Ezúttal a Bioware érintett, és a Neverwinter Nights egyik régi fórumán lévő 18 ezer felhasználói profil került veszélybe.

Az EA ismét bevásárolt

Az EA ismét bevásárolt fejlesztő studiók terén. A két "áldozat" most a híres Bioware és a méltán ugyanilyen népszerű Panademic Studio volt. Reméljük javunkra.

Kézikonzol-exkluzív játékokat fejleszt a BioWare

A BioWare bejelentette, hogy csapatuk új részleget kapott, mely a kézikonzolokkal foglalkozik majd - első címűk egy Nintendo DS-exkluzív játék lesz.

MMORPG-n dolgozik a Bioware

A Neverwinter Nights sorozatot és a Knights of The Old Republic-ot is jegyző Bioware fejlesztőcég MMORPG készítésébe kezdett és már vásárolt is hozzá motort.

Neverwinter Nights: Hordes of the Underdark Teszt

Valószínűleg sokan játszottak a Neverwinter Nights nevezetű hőseposszal annak idején, és az még valószínűbb, hogy jól is szórakoztak az említett egyedek, és kérem, ez nem lehet véletlen!Nézzük, mit nyújt nekünk a második kiegészítője!