E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: További két lineup a horizonton

Ma estére további két kiadó küldte el az E3-on bemutatni kívánt játékok névsorát. A következő felsorolásban a Buena Vista Games és az Activision művei láthatók.

E3 2006: Commander: Eu at War - újabb WW2 RTS

Commander: Europe at War címmel újabb második világháborús stratégián dolgozik a Legion és a Gates of Troy című művekkel hírnevet szerzett Slitherine.

E3 2006: Dark World Online bejelentés

Ismét egy új Tulga Games játékról van szerencsém beszámolni nektek, mely egy modern környezetben játszódó horror témájú MMORPG lesz.

E3 2006: Kiegészül a Horizons

A Tulga Games ma jelentette be a díjnyertes Horizons: Empire of Istaria című MMORPG-jüknek az első, standalone kiegészítőjét.

E3 2006: Bemutatkozik az Ankh 2

Heart of Osiris alcímmel a Deck13 és a Rebel Games már készíti az Ankh című kaland-remekmű folytatását. A bejelentéssel együtt 5 új képet is kaptunk.

E3 2006: Folytatódik a Tony Tough

Már készül a 2002-ben megjelent Tony Tough című kalandjáték folytatása, melyben a főszereplő fiatalkorát élhetjük át az ő szemével.

E3 2006: Vivendi lineup-ok érkeztek

Megérkezett a Vivendi Games gondozása alatt készülő játékok listája. A felsorolásban szereplő stuffok az idei E3-on képviseltetik magukat.

E3 2006: CellFactor techdemó - letöltés lokálból!

Megérkezett a CellFactor első demója, mely a korábbi videókból már ismerős pályát tartalmazza, hogy bemutassa a játék kegyetlen fizikáját és grafikáját.

E3 2006: Half-Life 2 PlayStation 3-ra?

A PlayStation Magazine júniusi számának borítóján a következőket olvashatjuk: "Half-Life 2 Leads The Next-Gen Shooter That'll Blow you Away!"

E3 2006: Shadowrun Pc-re?!

A MechWarrior volt fejlesztőcsapata kezei alatt készülő Shadowrun, a jelek szerint nem csak Xbox360-ra lesz elérhető.