E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Metal Gear Solid 4 HD trailer - javítva

Befutott az első, HD kamerával felvett eszméletlenül durva Metal Gear Solid 4 trailer! Kojima ilyen szinten profin komponálte meg ezt az előzetest, hogy arra nincs szó!

E3 2006: Final Fantasy XIII képek és trailer! ÜT!

Myko Alto elájult. Én éppen szívmasszázs közben gépelek. Leáll a légzésem. A Sony bemutatta a Final Fantasy PS3 verzióját, amivel a Square-Enix megbünteti a világot!

E3 2006: WORLD OF WARCRAFT FILM KÉSZÜL

A Blizzard úgy tűnik nem csak a Burning Crusade bejelentéssel készült az E3-ra, de egy olyan hírrel is, aminek hallatán majd kiugrik a szerkesztőség szíve a helyéről!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.

E3 2006: Újabb tizenöt E3-as trailer a szerverünkön

Assasin's Creed, Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, SiN Episodes, Test Drive Unlimited - mindez csupán egy kisebb ízelítő volt mai videó-felhozatalunkból!

E3 2006: Két új Final Fantasy XIII készülőben

Nos kérem-szépen, fél órával ezelőtt hivatalosan is megnyitotta kapuit az E3. A konferencianapot a Square Enix kezdte, 1 óra múlva pedig színre lép a Sony!

E3 2006: Friss képek a galériában

Vihar előtti csend. Így jellemezhetnénk a ma esti felhozatalt, melyből a legfinomabbak az Army of Two, a Bioshock, a Brothers in Arms, a God of War 2 és az UT2007.

E3 2006: Plakátok és fényképek a helyszínről

Három óra múlva, a Sony konferenciájával kezdetét veszi az E3, de addig is nézzük meg, hogy hogyan is fest az egyelőre még kihalt Convention Center.

E3 2006: Végre PC-re is készül a Jade Empire!

Ugyan a bokszos verzió már egy éve megjelent, a Jade Empire PC-s verziójának készültét csak most jelentették be - az átirat számos PC-exklúzív anyagot tartalmaz majd.