E3 2006

A 2006-os E3 - vagyis az Electronic Entertrainment Expo. Nemzetközi játékkiállítás, a világ legnagyobb és leghíresebb játékexpoja.
Típus: Játékkiállítás

E3 2006: Microsoft Konferencia ÉLŐBEN ITT!

Lehet készülni, még több meleg ételt és kávét elővenni, ugyanis pontosan fél óra múlva kezdődik a Microsoft E3-as konferenciája, és mi ismét élőben közvetítünk Nektek!

E3 2006: Három Wii-trailer lokálból!

InGen kolléga beizzította gyorsan le- és feltöltő programját, hogy három - a mostani konferencián - bemutatott videót töltsön fel szerverünkre.

E3 2006: Nem tudjuk, mikor jön a Wii

Lezajlott a Nintendo konferencia, ennek ellenére semmilyen információt nem kaptunk arról, hogy mikor és milyen áron jelenne meg a következő generációs Wii.

E3 2006: Nintendo konferencia - képekkel!

Újfent köszöntünk mindenkit ezen a szép napos estén. Következő konferencia-állomásunk a Nintendo-bemutató lesz - tartsatok ismét szerkesztőségünkkel!

E3 2006: Lelepleződik a Heavy Rain

A Fahrenheit készítője, a Quantic Dream a héten mutat az E3-on egy real-time techdemot az új PS3-as üdvöskéjéből.

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!

E3 2006: HD TRAILER HADSEREG LOKÁLBÓL

Eszméletlen mennyiségű letölteni való előzetest halmoztunk fel Nektek, még pedig a legjobb minőségűeket, amiből csak fellelhető! Csemegézzetek bátran!

E3 2006: Adrenalin 2: Rush Hour bejelentés+trailer

Az orosz illetőségű Gijin Entertainment bemutatta az Adrenalin 2: Rush Hour című autós játékukat, amit Pc-re kívánnak kiadni.

E3 2006: Star Wars: Empire at War kiegészítés

Forces of Corruption lesz a címe a Star Wars: Empire at War első kiegészítőjének. A játékot a LucasArts megbízásából ismét a Petroglyph készíti.

E3 2006: Paragraph 78 bejelentés és képek

A Gaijin Entertainment és az 1C Company gondozásában készül a Paragraph 78 című FPS, melyben egy nyugdíjas kommandó tagjait kell irányítanunk.