Három játékon is dolgozik a Naughty Dog?

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Naughty Dog egy Twitter-bejegyzésben jelezte, rengeteg betöltetlen állásuk van, amit aztán a stúdió társelnöke, Neil Druckmann is megosztott, aki erősen utalt rá, hogy összesen három projekthez keresik az új munkaerőket.

Arról már januárban is hallhattunk, hogy a Naughty Dog egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a szivárgások szerint készül a The Last of Us remake-je, illetve a stúdió dolgozik a The Last of Us: Part II multiplayer mellékágán is.

Nem véletlen, hogy a Naughty Dog új munkaerőket toboroz, de az sem kizárt, hogy a fent említett projektektől függetlenül van szüksége a stúdiónak a vérfrissítésre. Legutóbb épp arról lehetett hallani, hogy az Uncharted-sorozattal sem zárult le végleg a kapcsolata a csapatnak, továbbá a Jak and Daxter is régóta könyörög egy esetleges visszatérésért, és persze az is lehetséges, hogy valami teljesen új IP-n dolgoznak.

A stúdió társelnöke, Neil Druckmann mindenesetre nem könnyítette meg a rajongók dolgát, a Twitteren publikált álláshirdetésekre ugyanis három emojival reagált, amelyek alapján arra lehet következtetni, hogy három projekt is készülőben van a Naughty Dognál.

1.
1.
DarkCrash
Egy új Jak & Daxter-t azonnal Day One venném. Pedig nem szokásom megjelenéskor semmit venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...