Heavy Rain PS3, PS4

A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!
1288002626

Az élen nyitott itthon a Medal of Honor

Bár a közönséget megosztja a legújabb a Medal of Honor, úgy tűnik, a kasszáknál ez nem okozott problémát: a hazai játékeladási toplistát összesítésben és platformonként is az afganisztáni FPS vezeti a szokásos sikercímek legnagyobb bánatára. A Gothic negyedik része is szépen kezdett.
1285058169

Nem lesz Move a Naughty Dog következő játékában

A zseniális Uncharted alkotóinak titkos, új projectének kidolgozásakor felvetették, hogy a Sony nemrég megjelent mozgásérzékelős kütyüjét is bevetik, ám a cég szerint már most túl messzire mentek. Az Uncharted 3 munkálatait több forrás is igazolja, köztük az is, hogy 3D-támogatással érkezik. Ám a Move jelenleg talonban hever.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1284452728

Jövő héten kap Move-támogatást a Heavy Rain

Elsőként a már meglévő Heavy Rain példányt birtoklók tölthetnek le egy patcht a PSN-ről, amely mozgásérzékelős fícsőrrel látja el a Quantic Dream játékát, majd október 7-én dobozos formában is elérhetővé válik a Heavy Rain: Move Edition.
1284300315

Még mindig vezet itthon a The Sims 2

Mit sem változott a múlt hét óta a toplista: a dobogós helyezettek még mindig ugyanazok, lejjebb sem történt komolyabb helycsere, új trónkövetelőkből pedig pláne nem érkezett egy sem. Marad hát a Sims- és Blizzard-uralom, ki-ki örömére, ki-ki bánatára.
1284054327

Más platformok felé kacsintgat a Quantic Dream

Bár a Fahrenheit multiplatform játék volt, a Heavy Rain már csak kizárólag PlayStation 3-ra jelent meg. A Quantic Dream most megint több platformon gondolkodik, legalábbis erre következtetünk a csapat vezetőjének, David Cage legutóbbi nyilatkozataiból. Az ok természetesen az üzlet.
1279973340

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Bár a World of Warcraftot nem sikerült letaszítaniuk a trónjáról, a Ninja Blade és a King Arthur jól szerepeltek a múlt héten, így ők állhattak a dobogó többi fokára.
1279361040

Az Assassin's Creed fejlesztője dicséri a Heavy Raint

"A Heavy Rain megváltoztatta az életemet" - az AC producere, Jean-Francois Boivin nyilatkozta ezt nemrégiben, szerinte a játékok és a filmek egyesülnek.
1279279380

Itt a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történt sok változás a toplistákon, mert bár a blockbusternek vélt Crackdown 2 megjelent, az összesített listán nem sok vizet tudott zavarni.
1279106520

Két új projekten is dolgoznak a Heavy Rain alkotói

A Quantic Dream vezetője, David Cage szerint két új projekten is dolgoznak, amelyek közül elvileg az egyiket sem hívják Horizonnak, sőt nem is folytatások lesznek.