System Shock 3

A System Shock sorozat harmadik része, mely immáron totálisan megfelel a 2007-es igényeknek és a nextgen konzolok által megemelt elvárási szinteknek.
Típus: Akció, RPG

System Shock 3 - Warren Spector is csatlakozott

A bostoni OtherSide Entertainment tegnap egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az eredeti System Shock producere, rendezője és dizájnere, Warren Spector is csatlakozik a csapathoz.

Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.

Készül a System Shock 3

Nagy meglepetéssel készült az OtherSide Entertainment az ünnepekre: bár a poént idő előtt lelőtték, azért még így is üt a bejelentésük, miszerint elkészítik a System Shock folytatását.

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

GDC 2009: Új játékon dolgozik a BioShock csapata

Új játékon dolgozik a BioShockot is jegyző 2K Boston. Hivatalos bejelentés nem volt, egyelőre mindössze egy plakát hirdeti, hogy valami nagy van készülőben.

A 12 legjobb rötyi, melyet játékban láttunk

A Maxim Online összegyűjtötte a videojátékban valaha látott 12 legjobb WC-t. A toplistát természetsen képekkel együtt mi is leadjuk nektek!

Az EA miatt nem volt eddig System Shock 3

Az Irrational Games vezetője, Ken Levine a napokban egy BioShockkal kapcsolatos interjú keretében magyarázta meg, hogy miért nem ők készítik az SS3-t.

System Shock 3 pletykák

Januárban már beszámoltunk róla, hogy az EA levédette a System Shock 3 nevet, most pedig a fejlesztésekről érkeztek apró hírek.

System Shock 3?!

A GameGossip szerint a EA levédette az Amerikai Szabadalmi hivatalánál (United States Patent) és a Védjegy Hivatalánál (Trademark Office) a System Shock 3 nevet.