Portal

A Half-Life 2: Episode Two-hoz mellékelt ajándék bónusz játék, mely gravitációs fegyverével sok remekül eltöltött órát igér a Steam-eseknek.
1578082260

Ilyen lett volna a Portal előzményjátéka

Azt már egy ideje lehet tudni, hogy a Valve belevágott a Portal előzményjátékának lefejlesztésébe, az Aperture Camera azonban sosem láthatta meg a napvilágot. Most egy videósorozat mutatja be, hogy milyen lett volna a cím.
1559235600

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Itt a nyár, a június már az ablakban kopogtat, a kissé lagymatag májusi felhozatal után pedig a megérkezett a Games with Gold következő négyesfogata is. Itt már lesz egy-két cím, amire érdemes odafigyelnünk.
1493802020

Újabb kulcsfigura távozott a Valve-tól

A Half-Life 2: Episode One és Two írója, Chet Faliszek 12 év után elhagyta a Valve csapatát - neki köszönhetjük a HTC Vive felfutását is. Még nem tudjuk, hogy hol folytatja az úriember.
1457802022

Még mindig tervben van a Half-Life- és a Portal-film

Az ébredő Erő rendezője, J. J. Abrams szerint még nincs veszve a Half-Life- és a Portal-mozifilm, hiszen már az írókat is megtalálták a projektekhez. Reméljük, hamarosan következő fokozatba kapcsolnak a munkálatok.
1437501652

Lesd meg a teljes Portal VR-demót!

Az idei Game Developers Conference-en zárt ajtók mögött ugyan már bemutatta a Valve a Portal VR-techdemóját, de most mindenki meglesheti, mit is tud a házon belül fejlesztett, HTC Vive sisakra kihegyezett anyag.
1431003240

Így tér vissza a Portal

Nem, sajnos a sorozat folytatásáról még mindig nincs hír (elvégre Gabe Newell nem ismeri a hármas számot!), érdekesség viszont, hogy a közeljövőben két másik címben is vendégszerepelhet a Valve játéka.
1411648200

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.
1399964402

Már NVIDIA Shielden is fut a Half-Life 2 és a Portal

A Valve kikezdhetetlen klasszikusai, a Half-Life 2 és a Portal már Androidra is elérhetőek, ám kizárólag NVIDIA Shielden futnak. Úgy látszik, a fejlesztők zsíros szerződést kötöttek a handheld gyártójával.
1396522800

A Portal és a Splinter Cell dizájnere is amazonos

Kim Swiftet, a Portal dizájnerét, és Clint Hockingot, a Splinter Cell dizájnerét is leigazolta az Amazon Game Studios. Ahhoz képest, hogy a Fire TV nem akar konzol lenni, a cég nagyon komolyan veszi a játékbizniszt.
1381150808

Ezúttal a Portal 3 címét védették le

Két opció fordulhat elő: vagy lelkes rajongók szórakoznak, vagy a Valve sebtiben védeti le a sikerjátékainak címét. A Half-Life 3 után most a Portal 3-at jegyezték be hasonló körülmények között, ugyanannál a hivatalnál.