Clive Barkers Jericho

Az Undying készítőjének, a horror veterán Clive Barker-nek a 2007-ben megjelenő legújabb játéka, mely egy rejtélyes és különös dolgok övezte városba, Jericho-ba repíti el a játékosokat.
Típus: Akció, Horror

Clive Barkers Jericho

Valami elképzelhetetlen ősi gonoszság lappang egy messzi sivatag mélyén, határtalan, véres és fenyegető. A modern kor eszközeivel megkíséreljük felfedni a The Firstborn titkát, ezáltal elrugaszkodunk minden épeszű gondolattól, hogy időtől és tértől elszakadva leereszkedjünk rémálmaink színhelyére, Al-Khali-ba. Mi vagyunk a Jericho osztag, képességeink lehetővé teszik, hogy elviseljük az elénk táruló borzalmakat, ha már felfogni botorság lenne. A rejtélyes város pedig hív, általunk nem befolyásolható módon csalogat, sokan lelték már meg végzetüket a falain belül, a kudarc tehát mindig ott lebeg a szemeink előtt, ám a talány megoldása mégis megéri, hogy józanságunk határait feszegessük. Clive Barker horror-nagymester ezt kínálja nekünk a Jericho-ban, s nem is gondolnánk, hogy mennyi véres perverziót implantál belénk egy PC-s játék médiumán keresztül.

Clive Barkers Jericho Demóteszt

Megannyi várakozást kiböjtölve végre játszható formátumba került Clive Barker horror-atyaúristen legújabb delejes kreálmánya, a Jericho, melytől ezúttal a falat fogjuk kaparni, már ha lesz bátorságságunk hozzá. A demo jött, ahogyan az írva vagyon, semmi csúszás, semmi mellébeszélés, csak színtiszta gigabájthalmaz - fel is csúsztattuk azon nyomban a GK tesztgépére.

Clive Barkers Jericho

Valahol, a messzi afrikai sivatag legmélyén, egy rég elfeledett város újra előtűnik romjaiból. Rengetegen próbálták már feltárni Jerikót, megismerni szunnyadó titkait, de senki nem jött még ki onnan élve. Most rajtunk a sor, hogy megpróbálkozzunk a lehetetlennel.