Burnout Paradise

A Burnout sorozat ötödik epizódja. Nem könnyű feladat elmondani, hogy miért olyan jó is ez a játék, de abban mindenki egyetért, hogy nem sok ellenfele akad!

Burnout Paradise

Mint ahogyan azt picivel több, mint egy hónappal ezelőtt megígértük nektek, eljött a nagy nap, amikor mindenki kedvenc őrült autóversenye folytatódik. A Criterion mesteri csapata rendkívüli kihívásokkal és újdonságokkal teli ötödik részt készített nekünk, mindent megtettek azért, hogy igazán újszerű hatást érjenek el a legújabb résszel, lássuk hogy sikerült-e nekik!

Burnout Paradise Demóteszt

A vérbeli rajongók számára egy igazi örökkévalóságnak tűnhetett ez a több mint 2 év várakozás, mióta megjelent minden idők legjobb Burnoutja, a Revenge. A PSP-s Dominator némileg enyhítette éhségünket a világ legőrültebb autóversenyes játéka után, de csak pár hétre, és nem maradt utána más, csak a hatalmas üresség és a végtelen várakozás. Hát igen, ezeknek a nehéz időknek vége, már mindenki tudja, hogy januárban jön a sorozat következő része, de addig is megajándékoztak minket egy kis ízelítő demóval – lássuk, hogy mire számíthatunk.