Race: The WTCC Game

Egy igazi autószimulátor, mely a World Touring Car Championship bajnokságot dolgozza fel és hozza el PC-ink képernyőire. A játékot a GTR-t és a GT Legends-et is jegyzőSimBin készítette.

Visszatér a SimBin csapata

A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Indul a hatodik Hungarian Touring Car Masters

A nagy sikerű nyári Seat Leon EuroCup után kezdetét veszi a Hungarian Touring Car Masters bajnokság, ahol ezúttal már a teljes WTCC-mezőnnyel - STCC-autókkal is kiegészülve - vethetik bele magukat a versenyzők a test-test elleni küzdelmekbe.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Race: The WTCC Game

A GT Legends, a GTR: The Ultimate Racing Game és a GTR2: FIA GT Racing Game után idén novemberben megjelent a szimulátorok kalapos királyának, a svéd SimBin-nek a legújabb produkciója. A Race: The WTCC Game a FIA World Touring Car Championship bajnokság hivatalos autó-szimulátora, és csak egy hajszálnyival van lemaradva a fejlesztők korábbi professzionális versenyjátékaitól.

A héten megjelenő játékok

Íme a héten megjelenő játékok listája. A héten érkezik többek között: Star Wars: The Best of PC, Superman Returns: The Videogame, Thrillville...

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

Megjelent a Race: The WTCC Game demója

Az Eidos és a SimBin a mostani hétvégét látta a legmegfelelőbbnek, hogy feldobja az internetre a Race: The WTCC Game kipróbálható demóját.

Több, mint ötszáz friss kép landolt galériánkban!

Valamiféle nagy durranással akartuk zárni a hetet, így gondoltunk egyet, s több, mint 500 vadi új képet töltöttünk fel galériánkba. Érdemes leellenőrízni az összeállítást!

Bemutatkozik a Race: The WTCC Game

Vérbeli autószimulátoron dolgozik a svéd SimBin, mellyel a World Touring Car Championship bajnokságot varázsolják PC-nk képernyőjére. Pofás anyag lesz!