Battlefield: Bad Company

Következő generációs konzolokra készülő Battlefield-rész, mely elvben a Battlefield 2: Modern Combat játékmenetére alapozva gyúr rá az egyjátékos részre. Király!

NBA Live-rajongók: "Elég volt az EA játékaiból!"

Bizonyára többen hallottatok az NBA Live-sorozatról, az EA sportjátékairól és egyéb "termékeiről" - az NBA-rajongók most felszólaltak ezek minősége ellen.

Az EA felvásárolta a Battlefield-játékok fejlesztőit

A világ legnagyobb óriáskiadója, az Electronic Arts bejelentette, hogy teljes egészében felvásárolták a Battlefield-játékok fejlesztőit, a Digital Illusions-t.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

GC 2006: Battlefield Bad Company PC-re, ez tuti

A napokban bejelentett BF: Bad Company eleinte nextgen exkluzívnak tűnt, aztán pletykálták a PC-s verziót, majd cáfolták, most pedig hivatalosan megerősítették.

PC-re is lesz Battlefield: Bad Company (update)

Az Xbox360 és Playstation 3 konzolokon kívül az Electronic Arts PC-re és PSP-re is készít egy-egy verziót a pénteken bejelentett Battlefield: Bad Company-ből.

Battlefield: Bad Company - Next-gen konzolokra

A konzol-exkluzív Battlefield: Modern Combat minket is meggyőzőtt, nincs tehát kétségünk afelől, hogy a folytatás épp annyira bejövős lesz, mint az első rész.