Battlefield: Bad Company

Következő generációs konzolokra készülő Battlefield-rész, mely elvben a Battlefield 2: Modern Combat játékmenetére alapozva gyúr rá az egyjátékos részre. Király!

Battlefield: Bad Company kedvcsináló érkezett

Új videó futott be a Digital Illusions sikervárományos FPS-éről a Battlefield: Bad Company-ról. A trailerben az osztag egyik tagja mutatkozik be.

Battlefield: Bad Company fejlesztői beszámoló

Megérkezett az első ingame jelenetekkel tarkított fejlesztői beszámoló a Battlefield: Bad Company-ről. Megtekintéséhez némi angol nyelv jártasság nem árt.

Újabb Battlefield: Bad Company videó érkezett

Hirtelen csak úgy a semmiből elkezdtek özönleni a Battlefield: Bad Company című játékból a különböző videók: a mostani darab egy majdnem négy perces interjú.

Battlefield: Bad Company videónégyes

Négy, fejlesztői kommenttel ellátott Battlefield: Bad Company trailer látható a Gamekapocs (és a GT.com) mostani videó összeállításában.

Tudjuk mivel játszottál az elmúlt 15 évben!

15 év a játékiparban nagyon hosszú idő. Amikor ma mindenki várja az újabbnál újabb, elképesztő grafikájú FPS-t, belegondoltatok mi volt ezek előtt 15 éve?

Army of Two, Battlefield: BC és UT3 képek

Három többjátékos módra kihegyezett, nagyon is klafa játékból érkeztek screenshotok. A csúcs-trió: Army of Two, Battlefield: Bad Company és Unreal Tournament 3.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!

Itt az első Battlefield: Bad Company videó

Megérkezett a legújabb Battlefield-játék, a Bad Company első videója, mely nem mentes akciótól és humortól sem - mindenki számára kötelező a filmecske!

Harminc EA-cím készül PlayStation 3-ra

Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.