Battlefield: Bad Company

Következő generációs konzolokra készülő Battlefield-rész, mely elvben a Battlefield 2: Modern Combat játékmenetére alapozva gyúr rá az egyjátékos részre. Király!

Battlefield: Bad Company - humoros videók

Emlékszel még a Gears of War nagyszerű trailerére? Akkor nézd meg, hogy képzelik el eazt az EA Dice munkatársai, akik remek paródiát készítettek belőle.

Újabb Battlefield: Bad Company kedvcsinálók

Három új Battlefield: Bad Company trailer érkezett, melyek tanúbizonyságot tesznek a hamarosan megjelenő FPS humorral fűszerezett hangulatáról és játékmenetéről.

Javítás érkezik a BF: Bad Company demójához

A DICE jelentette, hogy a holnapi nap folyamán elérhető lesz egy javítás a Battlefield: Bad Company demo verziójához, amely néhány zavaró hibát orvosol.

Battlefield: Bad Company demó PS-re és X-re

Ahogy azt az EA Dice munkatársai megígérték, a mai naptól elérhető a Battlefield: Bad Company kipróbálható verziója Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is.

Battlefield: Bad Company - videók a harctérről

Négy új videó érkezett az EA Dice által fejlesztett FPS, a legújabb Battlefield epizód, a Bad Company kapcsán, amely a modern hadszíntérre helyezi a játékosokat.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Battlefield: Bad Company - videók a csatából

Öt darab vadi új videó érkezett a fantasztikusnak ígérkező Battlefield: Bad Company harcmezejéről, ahol hatalmas csaták és véres küzdelmek várnak a játékosokra.

Battlefield: Bad Company - vár egy jó csapat

Már nem is kell olyat sokat aludni, hogy megjelenjen a várva várt Battlefield, amely a Bad Company alcímet viseli, és az ígéretek szerint remek történettel rendelkezik majd.

Úton a Battlefield: Bad Company demó

Ne csüggedjen senki sem, aki lemaradt volna a BF: Bad Company béta-tesztről, ugyanis a single-player orientált Battlefield hamarosan bárki számára kipróbálhatóvá válik.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.