Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

A Magyarországon július 19-én mozikba kerülő Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó című film játékadaptációja, Mr Fantastic-kal, a Láthatatlan Lánnyal, a Fáklyával, és a Lénnyel a főszerepben.

Lelőtték a Fantastic Four folyatását?

Habár a 20th Century Fox szeretett volna folytatást készíteni a Fantastic Fourhoz, a jelek szerint ejtették a projektet. Ez persze nem annyira meglepő, hiszen az adaptáció az idei év egyik legrosszabb filmje lett.

A Disney felvásárolta a Marvelt

A Walt Disney Company ma reggel közel 4 milliárd dollárért felvásárolta a Marvel Comics képregénykiadó vállalatot - Mickey egér és Pókember azért nem harcolnak majd együtt.

GamesCom 09: Sony konferencia LIVE BLOG!

Pillanatokon belül kezdetét veszi a GamesCom '09 első igazán nagy eseménye, a Sony sajtókonferenciája. Az E3-as beszámolóhoz hasonlóan élőben közvetítünk!

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.

Lezárult a Fantasztikus Négyes nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer Xbox 360 játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Fantastic Four játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer X360-as játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Fantastic Four 2 trailer zuhatag

Sokak kedvenc szuperhős családja, a Fantastic Four mostmár a második mozifilmnél tart, amiből most aztán kaphatunk egy jó nagy adag előzetest!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a hét játékmegjelenéseit összegző listánk: érkezik a Fantastic Four második részének adaptációja, a PSP-s Rainbow Six: Vegas és az új Tenchu Z is.

Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer média

A 2K Games vadi új screenshotokat, és egy izgalmas videót tett közzé ma a június 15-én megjelenő Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer című akciójátékából.

GDC 2007: A második galériafrissítés

Alig kezdődött el néhány órája az idei Game Developers Conference, de mi már a második galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek - csekkoljátok őket!