Guild Wars: Eye of the North

A Guild Wars havidíjmentes MMORPG utolsó kiegészítőlemeze Eye of the North alcímmel. 18 új szörnyike, 40 új felszerelés, 150 új skill és 10 új hős! Megjelenés: 2007. őszén.
Típus: Kiegészítõ, MMORPG

Itt a második trailer az új Guild Wars-ról

Megérkezett a második videó az újabb Guild Wars kiegészítőről, az Eye of the North-ról, mely az utolsó és egyben befejező kiterjesztése lesz a játéknak.

E3 2007: Megérkeztek az első lineupok

A 1 Company, az Akella, a Majesco és az NCsoft az elsők között küldték el nekünk listájukat, melyen az idei E3-on kiállítandó címeik vannak felsorolva.

Augusztus végén érkezik az új Guild Wars

Az NCSoft végre bejelentette a Guild Wars utolsó kiterjesztésének, az Eye of the North-nak megjelenési dátumát - a boltokba kerülés augusztus végén esedékes.

Hétfői galériafrissítés

Újabb hét, újabb galériafrissítés - mai felhozatalunk: Clive Barker's Jericho, Condemned 2, Guild Wars, Dragon Ball, Metroid Prime 3, SimCity 5 és még sok más finomság!

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Guild Wars: Eye of the North trailer érkezett

Új trailer érkezett a Guild Wars: Eye of the North-ról, mely segítségével végre komoly képet kaphattok az online szerepjáték új kiterjesztéséről!

Két éves születésnapját ünnepli a Guild Wars

Két éve annak már, hogy elindultak a Guild Wars szerverei, és az első játékosok megkezdték új karakterük fejlesztését a játékmenetében is újnak számító CRPG-ben.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

GDC 2007: Az utolsó Guild Wars kiegészítő

Az NCSoft a mai GDC-n jelentette, hogy Eye of the North alcímmel már készül a Guild Wars havidíjmentes MMORPG-jük legújabb, egyben utolsó kiegészítőlemeze.