Motorstorm: Pacific Rift

A Motorstorm európai és amerikai debütálása után az Evolution Studios neki is esett a folytatás hegesztésének.

Motorstorm: Pacific Rift

Egy lerobbant állapotban lévő furgon közeledik szédületes sebességgel egy végtelen mélységet rejtő szakadék felé… nagyon úgy tűnik, hogy a vezető nem akar megállni… eléri a szélét és zuhanni kezd… ekkor hatalmas kurjongatások közepette nyílnak az ajtók és három ejtőernyővel felszerelt srác ugrik ki, a halálba száguldó négykerekűből. Nyílnak az ernyők, a közönség őrjöng, a srácok tovább kurjongatnak, köszöntelek a Motorstorm fesztiválon barátom!

Motorstorm: Pacific Rift Villámteszt

Október vége volt, kellemes tavaszias idő, mikor a hazai gamer média képviselői a magyar játékkiadókkal közösen összegyűltek egy hangulatos budapesti sörözőben, ily módon kifejezve örömüket a Slágerlisták.hu indulásának alkalmából. A részletekkel nem untatnék senkit, jelen cikkünk ugyanis nem erről, hanem a Motorstorm: Pacific Riftről szól, mely akkor került képbe, miután a rendezvény kötelező köreinek lefutása után amolyan szabad foglalkozásként a vendégek letelepedhettek a sörözőben felállított konzolok elé. Egymást érte a Wii Fit, a Dead Space és a LittleBigPlanet, az egyik sötét sarokban pedig ott magasodott a Motorstorm 2 masinája, melyet így bő két héttel a megjelenése előtt szemügyre is tudtunk venni!

Motorstorm: Pacific Rift

Vége a sziklás, sivatagos porkavarásnak, ezennel bemutatkozik a Playstation 3 egyik legjobb nyitójátékának, a Motorstorm-nak a folytatása, melyben immáron trópusi körülmények közt kell bizonyítanunk férfiasságunkat. Napszemcsit és bukósisakot fel, ajkakat flegmán félrebiggyeszteni, kezdődhet a zúzás!