Pirates of the Caribbean: At Worlds End

A Pirates of the Caribbean című film harmadik része alapján készülő akció-kalandjáték a létező összes platformra!

Nyerj eredeti Pirates of the Caribbean játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Pirates of the Caribbean PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

A héten megjelenő játékok

A héten kerül boltokba többek között a Pirates of the Caribbean: At World's End, a Surf's Up és a várva-várt Halo 2 PC-s konverzió is.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Pirates of the Caribbean 3 kedvcsináló

Most már biztos: a grafikára nem lehet majd panasz a Pirates of the Caribbean: At World's End című mozi alapján készült játék esetében.

Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Pirates of the Caribbean 3 - Négy új videó

Négy új ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett a PC-re, X360-ra és PS3-ra megjelenő Pirates of the Caribbean: At World's End-ről.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Pirates of the Caribbean 3 - Bejelentés

A Disney Interactive bejelentette a harmadik Pirates of the Caribbean alapján készülő játékot, mely hasonló alapokra épitkezik, mint a második adaptáció.