Két fontos emberrel lett szegényebb a Bend Studio

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Syphon Filter-játékokról elhíresült, illetve a legutóbb a Days Gone-nal jelentkező fejlesztőcsapatot, a Bend Studiót nemrég maga mögött hagyta két kulcsfontosságú embere: Jeff Ross és John Garvin.

A 2019-es év egyik jól sikerült PlayStation-exkluzív játéka volt a Days Gone, ami nemrég megkapta a maga PS5-ös frissítését, illetve nagy eséllyel már készül a folytatása is. Habár az utóbbi továbbra sem hivatalos, akárhogy is lesz, a Bend Studio két fontos emberre már biztos nem dolgozik Deacon következő kalandján.

Jeff Ross, aki a kreatív vezető volt, ezen a héten távozik a csapattól, és bár egyelőre nem sokat mondott a jövőbeli terveiről, az biztos, hogy amint leül a járvány, Chicago környékén keresi majd a következő munkahelyét.

John Garvin, aki íróként és rendezőként is dolgozott a Days Gone-on, szintén otthagyta a Bend Studiót, sőt, ami azt illeti, ennek már lassan egy éve, csak nem verték nagydobra a szakítás hírét. Garvin elmondása alapján élvezi a játékiparból való kiszakadást, így jelenleg két kedvenc projektjére koncentrálhat: az írásra és a festésre.

3.
3.
kryszisz
#2: Jó, az Anthem mellément ez tény (azért engem továbbra is érdekel a 2.0, mert a koncepció nem lett volna rossz), de részben a KotOR és a Mass Effect trilógia is neki köszönhető, azok pedig ugye finoman szólva is alapvetésnek számítanak a géming világban:)
2.
2.
ABorealis27
#1: Én nem tudom ki miért felelt és kinek voltak köszönhetőek a korábbi sikerek. Az viszont biztos, hogy Hudson volt a főmufti az Anthem alatt. Emlékszem, a népszerűsítő pre-launch live streamekben ő és Mike Gamble mutatták be a játék alapjait, a hubot, a skineket, a fegyverek testreszabhatóságát, persze mindig egy kis coop röpködéssel és harccal.
1.
1.
kryszisz
Hát, bármennyire is szeretem ezt a játékot, mind rendezés (főleg ez), mind pedig írás terén bele lehet kötni nem is egy helyen, úgyhogy talán nem annyira vészes a helyzet, mintha mondjuk Cory Barlog hagyná ott a Santa Monicát. Szerintem az nagyobb baj, hogy Casey Hudson otthagyta a BW-t, nélküle nem igazán tudom, hogy mit várjak a következő ME játéktól:/ A Days Gone 2 viszont ettől függetlenül simán lehet remek játék, ha javítják az első rész hibáit, és kevésbé lesz ingadozó a minőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...