Deus Ex: Human Revolution PC, PS3, WIIU, X360

A Deus Ex sorozat harmadik része, melyet már nem az Ion Storm, hanem az Eidos montreali stúdiója készített. A Human Revolution az előzményeket meséli el, és DLC-vel is bővítették utólag.
1688972400

Adam Jensen ikonikus szinkronhangja nélkül készülhet az új Deus Ex

Egy ideje már rebesgetik, hogy készülőben van az Eidos Montréal berkeiben az új Deus Ex-játék, úgy néz ki azonban, hogy Adam Jensen hangja, Elias Toufexis nem vesz részt a munkálatokban.
1656952800

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1511859633

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.
1463400050

Xbox One - okosodott a visszafele kompatibilitás

Már a többlemezes Xbox 360-as játékokkal is megbirkózik a Xbox One. Az első ilyen cím, amit támogat a konzol visszafele kompatibilitás funkciója, a Deus Ex: Human Revolution. Hamarosan még tovább bővül a lista.
1459270800

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.
1455288265

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.
1450768000

Íme, a Games with Gold januári kínálata

A Microsoft már karácsony előtt bejelentette, hogy milyen játékok lesznek ingyenesen elérhetőek az Xbox Live Gold-előfizetői számára januárban. Xbox One-on a Killer Instinct első szezonjára csaphatunk le.
1450375209

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.
1444809622

Deus Ex - új pompában tér vissza az eredeti rész

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Deus Ex-sorozat első része, a Square Enix pedig ennek apropóján rábólintott egy olyan rajongói mod publikálására, ami alapos ráncfelvarrást eszközöl a játékon.