A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

  • Írta: gorien
  • 2022. július 4.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.

A LinkedInről tudjuk, hogy Mary DeMarle tizennégy év után maga mögött hagyja az Eidos Montréalt, és helyette a BioWare kötelékét erősíti senior narratív igazgatóként. S bár azt egyelőre nem árulta el DeMarle, hogy a stúdió melyik projektjébe száll be, az elágazó történetek terén szerzett tapasztalata a Dragon Age: Dreadwolfnál és az új Mass Effectnél is kapóra jöhet.

DeMarle először a Myst III: Exile kedvéért hagyta maga mögött a szórakoztatóipart, majd íróként dolgozott a Homeworld 2-n és a Myst IV-en is. Az Eidos Montréalnál a Deus Ex: Human Revolution vezető írója lett előbb, majd narratív igazgatóként kivette a részét a Deus Ex: Mankind Dividedból is. Legutóbbi munkája pedig a Marvel's Guardians of the Galaxy volt.

2.
2.
Ganzer
Most nyomtam végig a Guardianst, kb sose tetszenek a Marvel játékok, de ez nagyon jó volt. Remélem lesz második része is.
1.
1.
Csoki80
Szörnyű játékok, egyfolytában pofáznak benne a karakterek... Nem tudták eldönteni, hogy filmet, vagy játékot akarnak e csinálni :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...