Serious Sam 3: BFE PC, X360

Komoly Samu barátunk immár harmadszorra tér vissza a PC-k képernyőire, és jön Xbox 360-ra! A játék alatt a saját fejlesztésű Serious Engine 3.0 dübörög, DLC is elérhető hozzá.
1370606430

E3 2013: Érkezik a Serious Sam 4

A legújabb Humble Bundle egy halom Croteam-féle klasszikust tartalmaz. A fejlesztők nem titkolt szándéka az, hogy a bevételből finanszírozzák a Serious Sam 4-et. Bizony, már készül az őrült folytatás!
1351605601

Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.
1350504119

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!
1349960450

A jövő héten landol Xbox Live-on a Serious Sam 3

A Croteam, a Devolver Digital és a Mastertronic bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol világszerte az Xbox Live Arcade-en a Serious Sam 3: BFE. Az agyatlan lövölde egy delejes single kampányt, online és osztott képernyős kooperatív módot is tartalmazni fog a kompetitív multi mellett.
1349848859

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.
1342011669

Októberben új DLC-t kap a Serious Sam 3

Noha a novemberben megjelent Serious Sam 3 nem aratott akkora sikert, mint az eredeti részek, a Croteam nem hagyja cserben a rajongókat, októberben jön a játék új DLC-je, a Jewel of the Nile. A kiegészítő a kampányt bővíti, és új fegyvereket is tartogat az érdeklődők számára.
1321906708

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.
1321614004

Vérrel és béllel operál az új Serious Sam 3 videó

Ha már évek óta nem tud hathatósan előrelépni a Serious Sam-frencsájz, legalább a horvát srácok rágyúrnak a polgárpukkasztásra - elvégre belsőségekkel biztosan el lehet adni a széria harmadik részét. Az új videóban igazi anatómiai esettanulmánynak lehetünk szemtanúi. A játék jövő héten érkezik.
1320746454

Serious Sam 3: BF3 - előzetesen a közelharc

Egy FPS lényegi magvát a lőfegyverek jelentik, legyenek azok bármilyen képtelen és a valóságtól elrugaszkodó darabok. Sam barátunk viszont a közelharci csihi-puhihoz is jól ért, így ha éppen lőszer híján van, akkor is oda tud csapni. Ezt prezentálja nekünk a vadi új előzetes anyag.
1319878800

Serious Sam 3: BFE - terítéken a fegyverek

Akárki akármit mond, az első két Serious Sam-játék egyik legnagyobb erősségének a fegyverek számítottak. Pontosabban azok változatossága: amikor már azt hitted, hogy nem lesz több, mindig jött egy nagyobb, jobb, látványosabb kéziágyú, amivel el lehetett söpörni a rosszarcúakat.