Arcania: Gothic 4 PC, PS3, X360

Elkészült a Gothic-sorozat negyedik része, az új játékot viszont nem a Piranha Bytes fejlesztette, hanem a Desperados-ról is ismert Spellbound.

Arcania: A Gothic Tale - pár hónap és elkészül

Legalábbis a fejlesztők ígérete szerint a harmadik negyedévben landolhat a boltokban a Gothic folytatása, egy teljesen új főhőssel a középpontban.

Hétfő délelőtti galériafrissítés egy rakás új képpel

Megint egy jó adag képet sikerült összegyűjtenünk a közeljövő legjobb címeiről: van Dead Rising 2, Lost Planet 2, Front Mission Evolved és Transformers is.

Keddi galériamánia belvárosi Crysis 2 képekkel!

Vadi új képekkel bővült a galériánk. Van Arcania, Command & Conquer 4, Halo: Reach, LEGO Harry Potter, Mafia 2, Spec Ops, és többek közt Crysis 2 is!

E3 2009: Újabb nagy adag screenshot LA-ből

Újabb nagy adag screenshot érkezett Los Angelesből, az E3 Expo-ról. A felhozatal ezúttal is pazar, de már érezni, hogy kezd lecsengeni az őrület.

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!

Gothic 4 - új név, új színvilág

Új névvel és új színvilággal üdvözölhetjük az új Gothic epizódot. Sajnos a széria utóbbi darabja hagyott némi kivetnivalót maga után, talán a negyedik rész jobb lesz.

Gothic 4: Arcania képcsokor

A Spellbound kezei alatt készülő szerepjáték, a Gothic negyedik része kapcsán bukkant fel a világhálón néhány kép, amelyet most megtekinthettek.

Nem hivatalos Gothic 4 látnivalók érkeztek

Valami furmányos módon netre került több Gothic 4 kép. Lehet, hogy kiszivárogtatták, de az is lehet, hogy a JoWood kampány része - a lényeg, hogy van mit nézni!