FEAR 2: Project Origin

A FEAR című, különleges látványvilággal és páratlan hangulattal megáldott horror FPS második része. A cuccot a Warner fivérek megbízásából a ismét a Monolith készíti.
1245485400

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.
1245076740

Átvette a vezetést a The Sims 3 a hazai toplistán

Gyakorlatilag a Wrath of the Lich King megjelenése óta a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője vezette a hazai toplistát - egészen a The Sims 3 boltokba kerüléséig.
1244485140

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A szokásos World of Warcraft dominancia mellett a legutóbbi játékeladási toplista meglepetésekkel is szolgált - ráfért már a listára némi vérfrissítés!
1243140600

Friss screenshot válogatás óriás gyilkos pandával

Ahogy felkel a nap, te is ébredsz - énekelte Bereczki Zoltán az Oroszlánkirályban. Hát itt egy újabb nap, ébredjünk friss, ropogós screenshot válogatásra!
1239113340

Játékkatonák a F.E.A.R. 2 új kiegészítőjében

Jövő héten válik letölthetővé a F.E.A.R. 2: Project Origin új kiegészítője, amelyben játékkatonák bőrébe bújva vághatunk neki az online csatamezőknek.
1237117860

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!
1236449160

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A legutóbbi toplista szinte semmit nem változott az előzőhöz képest, gyakorlatilag csak a helyezések térnek el, a legjobb tíz még mindig ugyanaz.
1235894700

Hazai eladási toplista - visszaszorult a Lich King

Ha nem is egészen és végérvényesen, de megtört a World of Warcraft dominancia, a Wrath of Lich King több helyet esett vissza a hazai eladási toplistán.
1235403120

Dobogón debütált a F.E.A.R. 2 a hazai toplistán

A dobogós pozíciók közül általában csak a harmadik helyezett változik rendszeresen a két World of Warcraft mögött: a bronzérmes ezúttal a F.E.A.R. új része lett.
1235084400

FEAR 2: Project Origin

Pár héttel ezelőtt felbolydult a gémer társadalom, mikor elérhetővé vált a várva várt és nem véletlenül legendás F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) második részének a demó változata. Az első rész igencsak gyatrára sikeredett átirata után okkal reménykedhettünk benne, hogy ezúttal valami igazán nextgent fogunk kapni a pénzünkért. A demó szuper jó volt, magában hordozott mindent, amire csak vágytunk. De közben történt valami, amire senki sem számított… megjelent a Killzone 2 demó, ami nagy mértékben átalakította egy minőségi játékról alkotott véleményünket, értékrendünket… de ne menjünk ennyire előre.