FEAR 2: Project Origin

A FEAR című, különleges látványvilággal és páratlan hangulattal megáldott horror FPS második része. A cuccot a Warner fivérek megbízásából a ismét a Monolith készíti.
Típus: FPS, Horror

Harmincöt új F.E.A.R. 2 kép a galériában

Harmincöt új kép látható a jövő év horror-FPS-éből, a Project Origin alcímen is ismert FEAR 2-ből. Szerintem velem együtt sokan várják már, hogy Alma megborzongtasson!

Kedd esti videóösszeállítás

Ma esti összeállításunkban olyan címek kaptak helyet, mint a Ninja Blade, a Prince of Persia, a The Godfather 2 vagy a Dissidia: Final Fantasy.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

FEAR 2: Project Origin - fejlesztői napló

A Dead Space után van még egy kis időnk fellélegezni, február 10-én viszont újra a gatyánkba csinálhatunk a félelemtől. Ekkor jön ugyanis a FEAR 2: Project Origin!

F.E.A.R. 2: Project Origin - ízelítő a rettegésből

A F.E.A.R. új távlatokat nyitott meg a horrorjátékok kedvelői előtt. Realizmusával, kitűnő grafikájával és játékmenetével rajongók ezreit hódította meg!

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.

Szombat reggeli videóözön húsz új előzetessel

Változatosra sikerült a mai felhozatal, hiszen a húsz új videó tizenöt különböző címhez jelent meg, melyek között olyanok is feltűnnek, mint a FEAR 2: Project Origin.

FEAR előtagot kapott a Project Origin

Az Activision Blizzard eladta a FEAR név felhasználási jogait, így a Warner - Monolith páros által készített folytatás címe mától FEAR 2: Project Origin lett!

GC 2008: Késik a Project Origin megjelenése

Ősszel, legkésőbb az év végén meg kellett volna jelennie a méltán népszerű F.E.A.R. folytatásának, sajnos azonban a Project Origin idén már nem fog elkészülni.

Lesz Project Origin demo

A Monolith munkatársai elárulták, hogy sokak kedvenc horror játéka, a népszerű F.E.A.R. folytatása, a Project Origin kipróbálható lesz a megjelenés előtt.