Pro Evolution Soccer 2008

Az EA FIFA-sorozatának nagy riválisa is újabb résszel bővül a megszokott rendhez híven. Közeleg a PES2008!

Pro Evolution Soccer 2008 demó az Xbox Live-on

A FIFA 08 már megérkezett, a Pro Evolution Soccer 2008 megjelenése pedig még várat magára, viszont jobb híján a demók alapján már összehasonlíthatjuk a két játékot!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Pro Evolution Soccer 2008 demó Time Expander

Apró patch érkezett a Pro Evolution Soccer 2008 demójához. A Time Expander az eredeti 5 percnyi játékidőt akár 225 percre is át tudja állítani.

Itt a Pro Evolution Soccer 2008 PC-s demója

A focis játékok iránt fogékony gamerek valószínűleg most éppen a földtől 2 cm magasságban, lebegve olvassák ezt a hírt. Uraim, itt a PES 2008 PC-s demója!

Pro Evolution Soccer 2008 PC demó hamarosan

Az Xbox Live-ről már tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója, hamarosan pedig a PC-sek is kipróbálhatják a FIFA legnagyobb konkurensét.

Tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója!

Nemrégiben elérhetővé vált a Pro Evolution Soccer 1,18 Gb-os demója az Xbox Live Marketplace-en. A demó megegyezik a Games Convention-ön használttal.

Október végén jön az új Pro Evolution Soccer

A Konami a minap bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer-sorozat "idei" része a jövő hónap végén, október huszonhatodikán kerül a boltok polcaira.

PES 08 - hangulatfokozó érkezett

Rég hallottunk már a Konami által fejlesztett Pro Evolution Soccer sorozat idei darabjáról, mely méltán nevezhető a Fifa széria legnagyobb riválisának!

GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!