Hitman Trilogy

A Hitman-sorozat második (Silent Assassin), harmadik (Contracts) és negyedik (Blood Money) részét tartalmazó csomag.

Friss előzetest kapott az új Hitman-film

Az IGN jóvoltából befutott a Hitman: Agent 47 című mozifilm legújabb trailere, illetve már egy posztert is mutathatunk róla. Bár nem biztos, hogy a Ruper Friend-féle adaptációt szeretni fogják a játékok rajongói.

Befutott a Hitman: Agent 47 előzetese

Megérkezett a Rupert Friend főszereplésével készülő új Hitman-mozifilm előzetese. Úgy tűnik, hogy az adaptációban a gyors autókon, robbanásokon és a szép nőkön lesz a hangsúly, csendes gyilkolás nélkül.

Jövő nyárra csúszik az új Hitman-film

Bár az eredeti premier sem most lett volna az új Hitman-mozifilm esetében, ez most még tovább csúszik. Csak jövő nyáron ülhetünk be a kopasz bérgyilkos legújabb történetére.

Itt vannak az első képek az új Hitman-filmből

A hétvégi Comic-Conon mutatták be az első állóképeket az új Hitman-filmből, azaz az Agent 47-ből. A jövőre mozikba kerülő adaptációban Rupert Friend alakítja a kopasz bérgyilkost.

Agent 47 - megvan a főgonosz

Újabb névről hullt le a lepel az Agent 47 kapcsán, ezúttal a főgonoszt játszó színészről hallhattunk. A rebootnak szánt Hitman-filmet jelenleg is forgatják egyébként, Rupert Friend alakítja a 47-es ügynököt.

Így néz ki az új Hitman

Kiszivárgott egy fotó az új Hitman-film forgatásáról, amin épp a 47-es ügynököt, illetve az őt alakító Rupert Friendet láthatjuk. A megjelenése elegáns, a vörös nyakkendő és a tar kobak sem hiányzik!

Zachary Quinto is szerepel az új Hitman-filmben

Lapértesülések szerint Zachary Quinto is szerepel majd az új Hitman-filmben, így Rupert Friend mellett már ő a második színész, akit megemlítettek a reboot kapcsán. A forgatás márciusban kezdődhet.

Agent 47 - ki lép Paul Walker helyébe?

Mint tudjuk, készül az új Hitman-film, azonban a főszerepet az a Paul Walker kapta volna, aki tavaly év végén elhunyt autóbalesetben. A projekt bajban volt, de sikerült új színészt keríteni a 47-es ügynök szerepére.

Jön az új Hitman-film?

Lapértesülések szerint idén kezdődik az új Hitman-mozi forgatása, a Fox International Productions rebootolja a 47-es ügynök élőszereplős feldolgozását. A főszereplő Paul Walker, a Halálos iramban sztárja lesz.

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.