Így néz ki az új Hitman

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiszivárgott egy fotó az új Hitman-film forgatásáról, amin épp a 47-es ügynököt, illetve az őt alakító Rupert Friendet láthatjuk. A megjelenése elegáns, a vörös nyakkendő és a tar kobak sem hiányzik!

Mint tudjátok, készül az új Hitman-film, amiben ugyan eredetileg Paul Walker alakította volna a 47-es ügynököt, ám miután ő tragikus körülmények között elhunyt, a Homeland sztárja, Rupert Friend lesz a főszereplő. A mozit éppen most forgatják Európában, innen szerzett egy fotót az IGN, ami játékra készen örökíti meg emberünket.

A moziban egyébként Zachary Quinto és Hannah Ware is szerepel majd, a rendezésért pedig Aleksander Bach, míg a forgatókönyvért Kyle Ward, Skip Woods és Michael Finch felel.


18.
18.
Dontrip
#17: Azt kéne megérteni, hogy nem elég egy színésznek kopasznak lennie, játszania is tudni kell, ami Stathamnél eléggé közepes szintű. Szerintem egy Michael Fassbender tökéletes választás lenne.
17.
17.
Daryl0630
Ő az igazi 47-es ügynök http://goodfilmguide.co.uk/wp-content/uploads/2011/04/Jason-Statham.jpg
15.
15.
Wolverine
Így első blikkre tényleg nem egy Hitman karakter és ha jól sejtem még alacsony is, viszont lehet hitelesebben játssza majd mint Timothy, ezért is kár lenne előre bármit is mondani róla. Annyi viszont biztos, hogy szegény Paul Walker-nél bérgyilkosabb kinézete van. Ha a történet nem lesz olyan gagyi mint az elsőben, akkor talán még jól is elsülhet.
14.
14.
Juha
Nem tudom, de az elsö hitman-ek után inkább átlagos fejü ember kell, nem gyilkos kinézetü. Hogy a picsbe álcázná magát egy bérgyilkos, ha mindenki egyböl levágná az arcáról, hogy "dik mán, ez megöl vkit mingyá!" Szóval Danny de Vito lenne a legalkalmasabb a szerepre, öt senki nem gyanusítaná! :-)
13.
13.
Rakottkrumpli
#10: Egyébként meg még mindig gyilkosabb feje van, mint Olyphantnak, velem nem is sikerült a régi filmben elhitetnie, hogy egy könyörtelen bérgyilkos. Ezzel a sráccal eddig csak a haj a bajom. Aztán lehet, hogy ő is szarul játssza el, de az majd akkor derül ki, ha láttuk a filmet.
12.
12.
Rakottkrumpli
#10: Szerintem meg hülye az, aki egy ilyen kép alapján lehúz egy színészt...
11.
11.
Azeroth87
10.
10.
DarkLord
#9: Akkor sem néz ki egy karakán erre a szerepre faló figurának. Vegyük példának Danny Trejo-t őt belecsapod bármilyen filmbe ő hozza a csúf rossz fiút bármikor, nem is kell színészkednie hozzá mer ez neki való szerep, de ha te ránézel erre a figurára akkor nem az jut eszedbe róla. Persze ez csak egy kép és meglátjuk mit alakít, majd a vásznon. (de nekem nem szimpi)
9.
9.
Rakottkrumpli
#4: akárhogy nézem nem egy jelenetet forgatnak épp, szóval nem értem miért kellene folyamatosan tömeggyilkos fejet vágnia ahhoz, hogy jó hitman lehessen...
7.
7.
Panda HUN
#6: foglya.....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
6.
6.
RangerFox
Egy képről még nem kell eldönteni, hogy hogyan foglya alakítani a 47-es ügynököt. Hiszen mindenki tud komoly arcot vágni, és mindenki tud (mint amilyen a képen is látható) normálisabb, hétköznapibb arcot is vágni. Én mindenesetre várom a filmet.
5.
5.
DarkLord
#4: Jahh ennél még Berényi Miki is hitelesebb lenne :D ez kimaradt.
4.
4.
DarkLord
Engem ez a kép nem győzött meg arról, hogy ő a rettenthetetlen fapofa kegyetlen bérgyilkos...nem hiteles nálam. Ha így ránéz az ember azt mondaná, hogy valami figura épp temetésre készül vagy valami illendő helyre öltözött csak ki.
3.
3.
ribizly
#2: Timothy Olyphant egy fantasztikus választás volt. Igaz ez csak az én véleményem és elsőre én is eléggé vonakodtam Tőle. A film után sikerült elnyernie a bizalmamat. Sajnos most egy kicsit rossz előérzetem van... :)
2.
2.
Gorrister
Nem tetszik. Már Timothy Olyphantot sem tartottam jó választásnak az első filmben, de ez a csóka még nála is rosszabbnak tűnik. Nem elég karakteres az arca ahhoz, hogy Hitman legyen. Ennyi erővel akár én is lehetnék a 47-es. Kopsz vagyok, van fekete öltönyöm meg vörös nyakkendőm is.
1.
1.
astrometan
Szerint az első részből a pali jobban bele illet a szerepbe .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...