Hitman Trilogy

A Hitman-sorozat második (Silent Assassin), harmadik (Contracts) és negyedik (Blood Money) részét tartalmazó csomag.

A filmvásznon is folytatódnak Hitman kalandjai

A közönséget megosztotta az előző Hitman film, volt akinektetszett Timothy játéka, volt aki frászt kapott a fiatalos bérgyilkostól. Ezek ellenére már készül a folytatás.

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Meglepően jól indított a Hitman-mozi

Sokan már lemondtak róla, többen tűkön ülve várták - megérkezett a Hitman filmadaptációja! A mozi Amerikában meglepően jól startolt, beszéljenek hát a számok!

Az Ubisoft letett az Eidos/SCi felvásárlásáról

A többek közt a Tomb Raider és a Hitman sorozatokat jegyző Eidos/SCi páros híre folyamatosan hangos az esetleges felvásárlásoktól. Ezúttal az Ubisoft lépett vissza.

Hitman: A bérgyilkos - itt a szinkronos trailer

Végre megérkezett a várva-várt Hitman-mozi szinkronos előzetese. A 47-es ügynök végre magyar nyelven szólal meg, ezt látni kell!

Megtekinthető a Hitman-mozi második előzetese

Újabb előzetes érkezett a méltán népszerű Hitman filmes adaptációjából. A film nagyon látványosra fog sikerülni eleget téve ezzel a játék múltjának.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!