A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.
A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.


Az egykor tündöklő, napjainkban egyre inkább hanyatló Eidos olyan remek játékokat tett már le elénk, mint például a Hitman, a Thief, vagy akár a Deus Ex. Sajnos mostanában egyre inkább a mélypont felé közeledik a kiadó, ám úgy tűnik, hogy van remény: a Square Enix ajánlatot tett a cég felvásárlására. Az Eidos vezetősége örömmel elfogadná az ajánlatott, ám a részvényesekre bízzák a döntést. Reméljük megmenekül a kiadó a csődtől, s a Square Enix égisze alatt fognak tovább dolgozni.
9.
9.
Ilukin
lehetséges h ezután kapunk final fantasyt pc-re? :D
8.
8.
Tornado13
nekem annyira nem jött be a hitman......sokkal inkább örülnék egy Thief4-nek.........főleg ha az a decemberi hírben megszellőztetett "T" betűs titkosproject az....:D
6.
6.
Doc.
Nem vagyok benne biztos de úgy rémlik mintha a Freedom Fighterst is az Eidos adta volna ki,annak mikor jön a folytatása márhogyha jön.nekem az első rész elégge bejött ,szóval örülnék egy folytatásnak :D
5.
5.
Doc.
5:nem,de tavaj volt itt a GK-n is egy hír hogy Karácsony körül jelenik meg
4.
4.
felegyi
3# Karácsonyra kiadják? Eddig még be sem jelentették...
3.
3.
damien!!!
Én is nagyon várom már a Hitman 5-t. Eddig mindegyiket végigjátszottam(A blood money-t 3x is)

Ugy volt h már karácsonyra kiadják...de eddig semmi:(
2.
2.
Dcrysis02
Hitman 5-ről én is remélem hogy mihamarabb kidobnak egy kis infót.Nagyon várom már,a Blood Money Isteni játék volt.Ha a MI-n finomítanak és új küldetéseket raknak bele nekem annyi is elég lenne. :)
1.
1.
Batri
kis elirás: "cég örömmel csatlakozni" i helyett a^^

am Hitman 5ről nincs semmi?lesz egyáltalán? o.O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...