Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Elsősorban a felturbózott, nagy felbontásra optimalizált grafika az, amiért érdemes lesz odafigyelni a Super Street Fighter II Turbo HD Remixre.
1365602400

Élőszereplős Street Fighter-sorozat készülhet

A Street Fighter: Legacy című rajongói kisfilmet tető alá hozó csapat most teljes sorozatban gondolkodik, még egy Kickstarter-kampányt is elindított, hogy időben elkészülhessen a projekttel.
1333362600

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!
1333108800

Visszavonul egy időre a Street Fighter atyja

Yoshinori Ono, a Street Fighter-széria atyja múlt héten került kórházba, miután az egészségügyi állapota jelentősen megromlott - a mester a minap maga is megerősítette, hogy egy időre visszavonul, és másra bízza a verekedős sorozat istápolását. Jobbulást kívánunk neki!
1330441200

Monopoly készül a Street Fighterből is

Nincsenek statisztikai adataim arról, hogy vajon mennyivel csökken (már ha csökken) a Monopoly népszerűsége, de ha tippelnem kéne, azt mondanám, rohamos mértékben. Ugyanis nem tudok rá más épeszű indokot felhozni, miért készül belőle még Street Figter kiadás is.
1288357977

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.
1288175759

Move-os játékon dolgozik a Street Fighter atyja

A Street Fighter-sorozat egykori producere, Noritaka Funamizu bejelentette, hogy egy teljesen új projekten dolgozik, kifejezetten a Playstation Move-ra. Vajon mi történik, ha a verekedős játékok egyik nagy alakja ráteszi a kezét napjaink legjobb mozgásérzékelős technikájára?
1287475368

Az X360-tulajok 30%-a vásárol XBLA játékokat

Régóta napirendi téma az elemzőknél, hogy a videojáték piac kizárólag a digitális terjesztés felé orientálódik majd a jövőben, így meglehetősen ideális adatnak bizonyul az a tény, hogy az Xbox 360 tulajok mintegy harminc százaléka aktívan vásárol és tölt le arcade játékokat a Marketplace-en.
1237923840

GDC 2009: A Castle Crashers az év XBLA-s címe

Lezárult a legutóbbi XBLA Awards szavazás, a végeredmény pedig hozta a papírformát: az év Xbox Live Arcade játéka a Castle Crashers című produktum lett.
1235895360

Az Xbox Live Arcade díjátadó jelöltjeinek listája

Újra megrendezésre kerül az XBLA Awards, ahol a játékosok szavazatai alapján a Microsoft a Live legjobb játékait díjazza majd - íme a jelöltek listája, szavazni a jövő héttől lehet!
1235390700

Wall Street Fighter IV: Harc a Gazdaságért

Nemzetközi tornán mérik össze erejüket a Wall Street legkeményebb harcosai. A Street Fighter paródiában csak egy bróker élheti túl a gazdasági válságot!