Eternal Sonata

Xbox 360-ra és Playstation-re készülő szerepjáték a Namco Bandai kiadásában. A játék korábban a Trusty Bell címen volt ismert. Megjelenés: szeptember 17-e.
Típus: RPG

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Eternal Sonata demó az Xbox Live-on

A Namco Bandai jóvoltából megérkezett a Live-ra a korábban Trusty Bell: Chopin's Dream néven ismert Eternal Sonata kipróbálható demója. A progi mérete 584 MB lett.

Eternal Sonata képparádé

Egy soha véget nem érő álom. A Final Fantasy-nál éreztünk utoljára ilyet, ám most itt van a legújabb Xbox 360-as nagyágyú, az Eternal Sonata!

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: A Namco Bandai teljes felhozatala

Tegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a Namco Bandai E3-as lineupjából, a végleges és teljes lista azonban még csak most érkezett meg - nem rossz ez sem!

TGS 2006: 13 friss videó Japánból

A Tokyo Game Show 2006 alkalmából több, külön erre a holnap startoló eseményre gyártott videó érkezett, melyeket most ti is megtekinthettek.

Trusty Bell: Chopins Dream - új Namco RPG

A Namco ma bejelentette a tri-Crescendo által készített Trusty Bell-t, a nagy hírrel együtt pedig 22 (low-res) screenshotot is kaptunk.