STALKER: Clear Sky

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, mely a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit!

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy teszt

A legutóbbi Xbox bemutatón leplezték le a konzolokra szánt STALKER-trilógiát, mely már el is érhető az Xbox és PS Storeban is. A játékok nem mostani darabok már, így meglestük hogyan is működnek konzolokon.

STALKER: Clear Sky

A Zóna nem mindig volt olyan, mint tavaly, ahogy a Shadow of Chernobylben megismertük, a készítők kapva a hányatott sorsú játékuk sikerein, most előálltak a folytatással, vagyis az előzménnyel, ami a Clear Sky címet viseli. Minden, ami hiányzott az alapjátékból, most bekerült az új fejezetbe - egy seregnyi megvalósítatlan ötlet és formula, történet-kiegészítés – amitől végre teljes képet kaphatunk erről a lehangoló, mégis hívogató világról, ahol a stalkerek, mint szerencsevadászok és banditák vívják egymás elleni harcukat, akár a mindennapos mutáns-hordákkal, vagy az anomáliákkal teli fertőzött rákfenéjű környezettel.

STALKER: Clear Sky

Ezúton szeretnék gratulálni minden vérbeli STALKER-rajongónak, amiért tűkön ülve, de kibírta azt a hat évet, míg a GSC FPS-e végre boltokba került. Kívánom nekik, hogy az újonnan bejelentett részre fele ennyit se kelljen várniuk, mert a Clear Sky nagyon ütősnek ígérkezik.