Gran Turismo 5: Prologue

Több mint 40 álomautó, nagy felbontású grafika, új fizikai motor… és még egy TV csatorna is -ez vár a 2007. végén megjelenő Gran Turmo 5: Prologue-ban, mely a GT5 előfutáraként hivatott bemutatni a játékot.
Típus: Autóverseny

Két hét és itt a Gran Turismo 5: Prologue

Autózás szerelmesei, figyelem! Két héten belül Magyarországra is megérkezik a Gran Turismo 5 Prologue, és jön vele egy új Bundle Pack is!

Gran Turismo 5: Prologue infók és képkavalkád

A Gran Turismo 5 Prologue a legújabb kiadása az utóbbi tíz év egyik legsikeresebb autós játéksorozatának - ebből jöttek most friss infók és vadi új képek.

Hetvennégy autó a Gran Turismo 5: Prologue-ban

Annak ellenére, hogy csupán egy olcsó, előzetes verziója lesz a Gran Turismo 5-nek, a vezethető járgányok száma többszöröse más szimulátorok felhozatalának.

Két új PlayStation 3 csomag érkezik Európába

Kiderült, hogy sajnos Európa nem kap a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots-cal csomagolt PlayStation 3-ból, lesz viszont helyette két másik csomag kárpótlásul.

GDC 2008: Hivatalos GT5 kormány a Logitech-től

A Logitech a mai GDC folyamán mutatta be legújabb profi versenykormányát, melyet kifejezetten a Gran Turismo 5-höz készítettek - persze jó máshoz is.

Március végén jön a Gran Turismo 5: Prologue

Míg az amerikaiak csak április 17-étől, addig az európaiak már március végétől megvásárolhatják a Gran Turismo 5 Prologue névre hallgató előzetes verzióját.

Gran Turismo 5: Prologue - áprilisban érkezik

A Sony Computer Entertainment amerikai divíziója nyilvánosságra hozta a Gran Turismo 5: Prologue megjelenésének hivatalos, végleges időpontját.

Boldog karácsony a Gran Turismo alkotóitól

Nemcsak az Infinity Ward kedveskedik nekünk karácsony alkalmából, hanem a Polyphony Digital is: a Gran Turismót jegyző cég egy kedves videóval lepett meg minket.

Ismét mozgásban a Gran Turismo 5: Prologue

Két új videó érkezett a várva-várt Gran Turismo 5 kedvcsináló Prologue-járól: elsőként megtekinthetjük a játék intróját, majd pedig öt perc ingame verseny vár ránk.

Szépséges Gran Turismo 5: Prologue látnivalók

A Sony két nappal a japán megjelenés előtt felfedte a GT5: Prologue még nem látott pályáit. Ez persze még nem minden, a full verzióban rengeteg újdonság lesz!